خشکی عربستان( الاهواز) ریشه در تبعیض نژادی دارد

خشکی عربستان( الاهواز) ریشه در تبعیض نژادی دارد
این روزها عربستان از شرایط محیط زیستی بسیار سختی رنج می‌برد که در ده‌های گذشته بی‌سابقه بوده است.
در این سرزمین پرآب، رودخانه‌هایی مانند کرخه، کارون و جراحی و نیز مرداب‌هایی مانند هورالعظیم، هورالحویزه و هورالفلاحیه آنچنان کم آب شده‌اند که گویی با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند.
چنین رویدادی را نمی‌توان تنها به حساب عوامل محیط زیستی که سراسر کشور و منطقه با آن دست به گریبان است گذاشت، زیرا وضعیت بسیار خطرناکتر از تاثیرات عمومی این عوامل می‌باشد که در دیگر نقاط مشهود است، تبعیض و بی‌توجهی به این منطقه خود به عاملی ویرانگر در زمینه محیط زیست شده که بازتاب سیاست آبی ناشیانه به سود مناطق مرکزی است.
هنگامی که سدسازی بی‌رویه و انتقال آب از سرچشمه کارون به طور برنامه‌ریزی شده به استان‌های مرکزی طی سالیان متمادی دنبال می‌شد با با ضرس قاطع پیش‌بینی می‌شد که عربستان روزی با خشکسالی بی‌سابقه روه‌به‌رو خواهد شد که به‌ویژه منبع درآمد کشاورزان، ماهیگیران و شاغلین در زمینه کسب‌وکارهای ذیربط که عمدتا عرب هستند را هدف قرار داده واینک آنها تاوان آن چنین سیاستی را می‌پردازند.
گزارش‌های تصویری که از اطراف مرداب‌های هورالعظیم و هور الحویزه و رودخانه ها ارسال شده، عمق فاجعه‌ای که مردم عرب از آن رنج می‌برند را نشان می‌دهد، فاجعه آنقدر عمیق شده و کارد تا آنجایی به استخوان رسیده که حتی عوامل دولت مرکزی از جمله امام جمعه شهر اهواز از سر دلسوزی برای آینده نظام، زبان به اعتراض گشوده ونسبت به وضعیت امنیتی ناشی از خشکسالی هشدار داده و سرقت آب از سرمنشا رودخانه‌های منطقه را به عنوان یکی از علل وضعیت کنونی گوشزده کرده‌ است.
ما ضمن محکومیت شدید بی‌توجهی عمدی به عربستان که منبع درآمد اصلی در ایران است و خود به‌جز دود، ریزگرد و خشکسالی سودی از ثروت‌های خود نبرده از همه سازمان‌ها، احزاب و آزادگان در ایران می‌خواهیم تا ضمن محکومیت ستمی که به مردم عرب اهوازی و حتی غیرعرب می‌رود، با خواسته‌های حق‌طلبانه این مردم که از هیچ تبعیضی در امان نیستند، همصدا شوند.
ما ضمن محکومیت سیاست عرب‌ستیزانه دولت جمهوری اسلامی، اعلام می‌داریم که ارجحیت دادن برخی مناطق بر مناطق دیگر در این رژیم، کاملا مشهود است که خود بیانگر تبعیض نژادی اعمال شده از سوی عوامل دولتی احتکارکننده قدرت به ویژه در مناطق ملیتهای تحت ستم می‌باشد .
كنگره مليتهاي ايران فدرال

اعضای این “کنگره” به ترتیب حروف الفباء عبارتند از:
1. جبهه متحد بلوچستان –ایران (جمهوریخواهان)
2. جبهه مردم بلوچستان
3. جنبش فدرال دمکرات آذربایجان
4. شورای همبستگی تورکمن صحرا
5. حزب اتحاد بختیاری و لرستان
6. حزب تضامن دموکراتیک الاھواز(عربستان)
7. حزب دمکرات کردستان ایران
8. حزب کومله کردستان ایران
9. حزب مردم بلوچستان
10. سازمان دفاع از حقوق ملی خلق ترکمن
11. سازمان مردمى کُرمانج (کردھاى خراسان)
12. کانون فرهنگی و سیاسی آذربایجان
13. کانون فرھنگى و سیاسى خلق ترکمن

Related Post