هدف از تحریم ها تغییر نظام ایران است

By A A ژانویه12,2012

میکشد، حتی اگر دارای خواستهای فرهنگی باشد، که نمودار ان سرکوب های مستمر و اعدامها در مناطق ملیتهای ایران، به یک سیاست عمومی رژیم امنیتی و نظامی ایران تبدیل شده است.
حمله نظامی برق اسا که تمامی پایگاه ها و مقرهای نظامی و امنیتی را در هم بکوبد و پتانسیل نظامی و ماشین جنگی تهران را نابود کند، و مجال تحرک به مردم بدهد، و یا اینکه یک محاصره و تحریم اقتصادی کمر شکن و بدون تعارفات سیاسی باشد؟
در مورد دوم امروز کسان بسیاری که دست در عرصه سیاسی در دولتهای منطقه دارند، به این نتیجه رسیده اند که چنانکه تحریم نفتی و بانک مرکزی ایران بطور کامل و بدون کار شکنی بعضی از دول و شرکتهای سودجو پیش برود، تا قبل از 6 ماه شاهد کولاپس اقتصادی رژیم ایران در عرصه اقتصادی و اجتماعی خواهیم بود و ادامه وضع به یک درگیری سیاسی داخلی منجر خواهد شد که شاید و تنها شاید این امکان وجود داشته باشد که رژیم تهران تسلیم خواست بین اللملی شود و از برنامه های اتمی ، موشکی و همچنین حمایت از تروریسم دست بردارد.
در اینجا این سوال مطرح میشود که ایا تحریم کمر شکن بانک مرکزی ایران که توسط امریکا و انگلیس، یک طرح برای تغییر رژیم در ایران است؟ این طرح که کلیه مراودات مالی و ارتباط ارسال و وصول پول نفت و گاز را به بانک مرکزی ایران سد میکند، به مانند یک ضربه نظامی تلقی و تاثیر میگذارد؟ در محافل اسرائیلی که مورد تهدید ایران و حزب الله است،دوباره این سوال مطرح میشود که ایا، جنگ اعلام نشده نظامی و اقتصادی علیه تهران اغاز شده است؟
مارتین ایندیک، سفیر ایالات متحده‌ی آمریکا در اسرائيل در دولت بیل کلینتون، به خبرنگاران اسرائيلی گفته است:«دولت اوباما تاثیرگذاری بر تغییر رژیم در تهران را آغاز کرده است. تحریم بانک مرکزی نشانه روشن این تصمیم است.»
“کریستین روسلر” گزارشگر روزنامه آلمانی فرانکفورتر آلگماینه که در صدای المان به چاپ رسیده، در گزارشی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌های اسرائيلی را در ساعات پیش و پس از ترور مصطفی احمدی‌‌روشن معاون مرکز اتمی نطنز ترسیم کرده است.
گزارشگر میگوید: خود به سخنان مارتین ایندیک کارشناس خاورمیانه و سفیر پیشین ایالات متحده آمریکا در اسرائیل اشاره دارد. وی یک‌روز پیش از ترور مصطفی احمدی‌روشن در بیت المقدس  خطاب به خبرنگاران اسرائيلی گفته است:«حتی اگر واشنگتن در حال حاضر برنامه‌ای برای حمله مستقیم به ایران نداشته باشد، دولت اوباما اقدامات خود را برای تاثیرگذاری بر تغییر رژیم در تهران آغاز کرده است. تحریم بانک مرکزی ایران، نشانه آشکار این تصمیم است.»
خبر ترور معاون مرکز اتمی ‌نطنز، بلافاصله به مهم‌ترین عنوان رسانه‌های اسرائیلی تبدیل شد. گزارشگر فرانکفورتر آلگماینه در بیت المقدس می‌نویسد: «مقامات اسرائيلی، در برابر سوال های بی‌شمار خبرنگاران سکوت اختیار کرده‌اند، اما سیاستمداران و همکاران سرویس ‌مخفی اسرائيل، مدت‌هاست دیگر شادمانی خود را از ترورها، ارسال ویروس‌های کامپیوتری و انفجارهای مشکوک در مراکز نظامی و اتمی جمهوری اسلامی پنهان نمی‌کنند.»
جنگ پنهان همچنان ادامه دارد
به گفته “یوسی ملمن” کارشناس سرویس‌های مخفی روزنامه هاآرتص، جنگ پنهان برای جلوگیری از تولید بمب اتمی ایران سال‌ها است آغاز شده، Ali_mohamadiRezaeeShahriyariAhmedi_roshan_death_Neuclar_prog_332_x_245
اما تاکنون در افکار عمومی انعکاس کمی ‌داشته است. گزارشگر فرانکفورتر آلگماینه در این مورد می‌نویسد: «فشار بر ایران به تازگی افزایش یافته است. شواهد زیادی در دست هست که نشان می‌دهند سرویس‌های مخفی آمریکا و بریتانیا هم می‌توانند نقش داشته باشند. فهرست حوادث عجیب طولانی است و صبر دولت‌های غربی لبریز شده است.»

By A A

Related Post