جنگ فرسایشی علیه ایران مدتها است که اغاز شده

By A A ژانویه11,2012

پیشرفت تکنولوژی این امکان را به انسان داده که بدون خارج شدن از مرزهای بین المللی خود دشمن را اهسته اهسته خورد کند و نتایج مورد نظر را بگیرد، و دقیقا همان چیزی است که در این لحضه در ایران شاهد ان بوده و خواهیم بود.
ما قبلا هم اشاره به شروع جنگ غیر اعلام شده علیه سپاه و بیت خامنه ایی که کل ایران را به گروگان گرفته اند، در همین سایت نوشتیم و گفیتم که این انفجارها در پادگانهای سپاه در خرم اباد و کرج و ترور متخصصان سپاهی در برنامه های اتمی ان و حمله به مخازن موشکی پادگان بابایی در اصفهان اخرین بار نخواهد بود،  و شاهد دوباره ان خواهیم بود و امروز خبر امد که یکی دیگر از دانشمندان اتمی و شاغل در برنامه های موشکی سپاه به نام مصطفی احمدی روشن کشته شد.
اقای احمدی روشن بعد از فارغ التحصیل شدن در مقطع فیزیک از دانشگاه صنعتی شریف تهران برای تکمیل دوره فیزیک اتمی خود و اموزش بکار گیری شکل سوار کردن و تست اورانیوم و مواد اتمی در کلاهک های موشکی از سوی سپاه به مدت یک سال و نیم را در کره شمالی گذراند، از انجا که این پروژه به مانند دیگر پروژ های سپاه سری است، هنگام بازگشت شایعه تحصیل او در مالزی را رواج دادند، اقای احمدی روشن از سهمیه های سپاه پاسداران در دانشگاه شریف بوده و عضو دانشجویان بسیجی نیز بوده است، اما بعد از انتخاب او برای تیم اتمی و اعزام او به خارج از کشور(کره شمالی) خود را از فعالیت های سیاسی و شعار دادنها دور نگه داشت.
منابع خبری ایران گزارش کرده اند که در اثر انفجار بمب در منطقه سید خندان تهران، مصطفی احمدی روشن، فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف و معاون بازرگانی سایت غنی سازی نطنز کشته شده است.
این بمب را یک موتور سوار به ماشین مصطفی احمدی روشن چسبانده بود.
روز چهارشنبه، ۲۱ دی (۱۱ ژانویه)، خبرگزاری های داخلی ایران گزارش کردند که در انفجاری که حدود ساعت ۸:۳۰ دقیقه بامداد به وقت محلی، در میدان گل، ابتدای خیابان گل نبی، واقع در منطقه خیابان سید خندان در تهران روی داد، فردی به نام مصطفی احمدی روشن کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.
ساعاتی بعد، خبرگزاری فارس گزارش کرد که یکی از زخمی های این انفجار نیز در بیمارستان جان داده است.
خبرگزاری فارس، عامل انفجار را یک بمب مغناطیسی گزارش کرد که در سمت در راننده، به بدنه یک دستگاه اتومبیل پژو ۴۰۵ چسبانده و سپس منفجر شد..
در نخستین گزارش در مورد این حادثه، تلویزیون انگلیسی زبان پرس تی وی، متعلق به دولت ایران، در یک خبر فوری گفته بود که “در بمب گذاری در شمال تهران، یک استاد دانشگاه کشته شده است.”
ساعاتی بعد، خبرگزاری فارس به نقل از یکی از همکاران مصطفی احمدی روشن نوشت که فرد کشته شده با او در “یک پروژه مشترک در خصوص ساخت غشاهای پلیمری برای جداسازی گاز” فعالیت می کرده است اما در این گزارش، به تدریس آقای احمدی روشن در دانشگاه اشاره ای نشده است.
به گفته این منبع خبری، مصطفی احمدی روشن در سال ۱۳۷۷ تحصیل در رشته مهندسی شیمی را در دانشگاه صنعتی شریف در تهران آغاز کرد و در سال تحصیلی ۸۲-۱۳۸۱ از این دانشگاه فارغ التحصیل شد.

By A A

Related Post