این موشکها(شهاب 123، سجیل، فاخر و غیره) تولید داخلی است و بدست متخصصان سپاه و وزارت دفاع ساخته شده است؛ اما در همان
وقت ما و دیگر مطبوعات اپوزیسیون پرده از این گزافه گویی ها برداشته و گفته شد که دست نیروهای کره شمالی و دولت دیکتاتوری بلوروس و در اوایل کار روسیه در تولید و گسترش این موشکها سهم مهمی دارند و بدون حمایت انان سپاه قادر به تولید موتور این موشکها و بخصوص با سوخت جامد نخواهد بود.
سازمان ملل متحد دیروز در یک گزارش سیاسی خبر از همکاری بین سپاه و کره شمالی برای تولید موشکهای قاره پیما کرد، جایی که هر دو کشور در حین سرکوب خشن مردم خود، در صدد تعرض به دیگر همسایگان خود و ایجاد جو رعب و وحشت برای دست یافتن به مقاصد سیاسی شوم خود هستند.
سازمان ملل متحد از همکاری مشترک ایران و کره شمالی در زمینه ساخت و تولید موشکهای قارهپیما خبر داد. دیپلماتهای سازمان ملل میگویند دولت چین نقش واسطه را در این همکاری ایفا میکند. رد پای روسیه و سوریه نیز دیده میشود
به گزارش خبرگزاری رویترز، یکی از شواهد مربوط به همکاری موشکی ایران و کره شمالی، در یک رژه نظامی در پیونگ یانگ در اکتبر ۲۰۱۰ دیده شد.
بر این اساس، کلاهک جدید نصب شده بر موشک دوربرد نودونگ کره شمالی، به کلاهک موشک شهاب ۳ ایران شباهت داشته است.
بر اساس سندی که خبرگزاری رویترز آن را منتشر کرده، دولتهای ایران و کره شمالی به طور مخفیانه و با همکاری یکدیگر به دنبال تولید موشکهای بالستیک هستند.
رویترز گزارش میکند که این دول تحریم های سازمان ملل را دور زده و از همکاری و مساعدت چین برخوردار هستند، چین برای فشار به غرب در ضمینه عدم کمک به تایوان جبهه سومی را گشوده که با کمک به رژیم های ایران و کره شمالی به همکاری های نظامی و اقتصادی غرب با تایوان دمکراتیک صدمه بزند.
کمیته کارشناسان مستقل سازمان ملل که بر امر اجرای تحریم های شورای امنیت نظارت میکند، در گزارشی و پس از تحقیقات چند ماهه این سند را تحویل بان کی مون دبیر اول سازمان ملل تحویل داد.
پیشتر، گزارش کمیته کارشناسان درباره تحریمهای ایران نیز به بعضی از رسانهها درز کرده بود و نشان میداد دولت سوریه به تهران کمک میکند تا تحریم صادرات تسلیحات علیه این کشور را دور بزند.
سپاه پاسداران هم در ادامه فعالیت های اتمی خود و گسترش تولید موشکهایی با بورد بیش از 2000 کیلومتر،با کمک دول نام برده، که امنیت کشورهای همسایه در خلیج و دورتر از ان را به مخاطره انداخته مورد تحریم شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفت و در تمام این مدت به طور مستمر تحریم ها را با کمک ترکیه،سوریه و چین دور زده است.
در بخشی از گزارش کمیسیون کارشناسی سازمان ملل در باره روند اجرای تحریمها علیه کره شمالی آمده است: «گمان میرود مواد و کالاهای ممنوعه مربوط به موشکهای بالستیک از طریق پروازهای عادی خطوط هوایی ایرکوریو و ایران ایر میان جمهوری دمکراتیک خلق کره و جمهوری اسلامی ایران مبادله شده است.»
بر این اساس، کره شمالی برای انتقال این تجهیزات ترجیح میدهد از فرودگاههای مخصوص باربری استفاده کند، زیرا که بازرسان و سیستمهای نظارت در فرودگاههای مسافربری مستقر شدهاند.
چند روز پیش روسیه نیز در تلاشی مشابه مانع انتشار گزارش کمیسیون کارشناسی سازمان ملل در باره نقض تحریمهای شورای امنیت از سوی ایران شده بود.
انچه مسلم است این اولین و اخرین بار نبوده که همکاری های ایران و کره شمالی، روسیه سفید و دیگر دولی مثل سوریه که سرسختانه مردم خود را سرکوب میکنند، فاش شده است.