جبهه مشارکت اسلامی: جنبش سبز به دنبال سقوط نظام خامنه ایی نیست

By A A فوریه13,2011

سرنگونی رژیم تهران بوده اند، اینکه تمامی رهبران داخلی به اصطلاح جنبش سبز خواهان شعارهای در محدوده پس دادن رای و

اجرای قانون اساسی بوده اند، و یا اینکه راس هرم نظام را که خامنه ایی است، هدف قرار نمیدادند، خالی از بحث و تفکر نیست، و حال یکی از پایه ایی ترین احزاب اصلاح طلب در بیانیه ایی بدون تعارف همین مسئله که هدف جنبش سبز، سرنگونی نظام به مانند انچه در تونس و مصر مردم انجام داده اند، اصلا نیست. به متن حزب مشارکت توجه فرمایید.

جبهه مشاركت ايران اسلامى، با انتشار بيانيه اى در روز شنبه ۲۳ بهمن ( ۱۲ فوريه) اعلام كرد كه بر خلاف مصر، سقوط رژيم، موضوع اجماعى جنبش سبز نيست و “ملت ایران” خواهان اصلاحات براى مصون سازى نظام از سقوط است.

در بيانيه جبهه مشاركت نوشته شده است كه سبزها خواهان اجراى بدون تنازل قانون اساسى و عدم دخالت نيروهاى امنيتى و نظامى در عرصه سياست و انتخابات‌ اند.

در بيانيه اين جبهه آمده است: “دیگر ديكتاتورها و نظاميان مداخله گر در سياست نمى توانند بدون توجه به مطالبات بيان شده در كف خيابان ها فرد مورد نظر خود را از صندوق انتخابات بيرون بياورند.”

اين تشكل اصلاح طلب، گستردگى جنبش مردم مصر را مديون “تكثر بيكران شبكه هاى اجتماعى همچون مساجد، قهوه خانه ها، سازمان هاى مدنى، جنبش زنان و دانشجويان” دانسته و گفته است: “ديكتاتورى ها نمى‌توانند همچون سابق انتخابات را در جايى كاملاً دور از حوزه نظارت مردمى و بويژه نظارت چشمان مسلح به اينترنت برگزار كنند.”

جبهه مشاركت اسلامی با “مشابه خواندن ادبيات روزنامه الاهرام و رسانه هاى رسمى مصر” در متهم كردن تحول خواهان به “فتنه جويى” با ادبيات تريبون هاى رسمى مشابه در ايران نظير “كيهان و صدا و سيما” تشابه ديگر اين دو جنبش را “توازن دل انگيز روياها و آرمان هاى جوانان عرب و ایران” براى مصر فردا و ایران فردا خوانده است.

امیدواری مجمع مدرسین و محققین

همزمان مجمع مدرسين و محققين حوزه علمیه قم با انتشار بيانيه اى ابراز اميدوارى كرده است كه ملت آزاديخواه ايران با شركت در راهپيمايى هاى مستقل و غير دولتى به جمع حاميان بيدارى اسلامى در سراسر جهان بپيوندند.

در بيانيه مجمع محققين و مدرسين آمده است: “هميشه در آموزه هاى اسلامى بر حمايت از مظلومان و اعتراض به ظالمان تاكيد شده است.”

پیش از این میرحسین موسوی و مهدی کروبی، رهبران مخالفان دولت در ایران، در نامه ای به وزیر کشور درخواست کرده بودند روز 25 بهمن مجوز راهپیمایی برای همبستگی با “قیام آزادیخواهانه مردم تونس و مصر برعلیه حکومت استبدادی” صادر شود.

اما روز چهارشنبه 20 بهمن، غلامحسین محسنی اژه ای، دادستان کل ایران و سخنگوی قوه قضاییه، در واکنش به درخواست رهبران مخالف گفت که “تعیین یک روز دیگر به معنی آن است که این افراد خود را از صف مردم جدا کرده اند و همین امر موجب جدایی و تفرقه است.”

همچنین سرتیپ حسین همدانی، فرمانده سپاه تهران تلاش مخالفان دولت برای برگزاری راهپیمایی در روز 25 بهمن را تلاشی برای کاهش حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن دانسته و گفت: “فتنه گران باید بدانند که دیگر آنها را فریب خوردگانی نمی دانیم که به نتیجه انتخابات معترض هستند، بلکه قطعا آنها را ضد انقلاب و جاسوس می دانیم و به شدت با آن ها برخورد خواهیم کرد”.

این تشکل اصلاح طلب، “انقلاب آفريقاى مسلمان” را نشانه آغاز حرکتی فراتر از “یک شورش مقطعی و محدود به مرزهای این دو کشور” دانسته که “آینده جهان اسلام” را رقم خواهد زد.

با وجود چنین تفکری از جانب تمامی اصلاح طلبان که غم بزرگ انان حفظ نظام اسلامی ایران است و میدانند که با سرنگونی خامنه ایی و بیت او و قافله فرمانده هان سپاه، خود انان هم دیگر قدر استقامت نخواهند داشت و مردم انان را به پس خواهند زد و هر سازمانی که اسم دینی داشته باشد فاحته اش خوانده خواهد شد.

By A A

Related Post