محموله های نظامی در این فهرست گنجانده شده اند.
گزینش های جدید شرکت انرژی مروارید، مستقر در مالزی، به مالکیت بانک ملت و علی افضلی، مدیر آن، و نیز شرکت خدمات انرژی مروارید را در بر می گیرد. وزارت خزانه داری همچنین چهار مدیر خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، و هشت شرکت پوششی آنرا، که در جزیره «من» مستقر هستند، در فهرست قرار داد. این اقدام در تعقیب فرمان اجرایی شماره ۱۳۳۸۲ صورت می گیرد که تحریم هایی را بر عاملان گسترش تسلیحات کشتار جمعی و حامیانشان برقرار می سازد و بنابراین آنها را از دسترسی به سیستم های مالی و بازرگانی آمریکا محروم می سازد.
استوارت له وی، معاون وزارت خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی گفت: «تا زمانی که ایران از شرکت های پوششی، غیر مستقیم و دیگر شکل های فریب برای پنهان ساختن فعالیت های غیر قانونی خود استفاده می کند، ما قصد داریم این شیوه ها را فاش سازیم و بنابراین با کوشش های ایران برای پرهیز از تحریم های آمریکا و بین المللی مقابله کنیم. اقدمات امروز به دولت ها، بانک ها و شرکت های خصوصی در سراسر جهان کمک خواهد کرد تا مسلم سازند که ناخواسته راه های گسترش تسلیحات و حمایت از تروریسم را برای ایران هموار نکنند.
کارگزاران بانک ملت
شرکت انرژی مروارید توسط بانک «فرست ایست اکسپورت» – فیب – برای فراهم آوردن پژوهش های اقتصادی درباره مجموعه ای از صنایع جهانی تاسیس شد. بانک قبلا در فهرست وزارت خزانه داری قرار گرفته است.
شرکت روز سه شنبه به این دلیل در فهرست گنجانده شد که بانک مالک آن است یا شرکت را کنترل می کند. علی افضلی، مدیر و مقام اصلی «فیب» به دلیل کار برای آن یا بانک ملت، در فهرست افراد و نهادهای زیر تحریم قرار گرفت. افضلی همچنین یکی از اعضای هیات مدیره شرکت انرژی مروارید است و یک سهامدار عمده آن تلقی می شود.
شرکت خدمات انرژی مروارید، مستقر در سویس، به دلیل این که در مالکیت یا کنترل شرکت انرژی مروارید قرار دارد در فهرست گنجانده شد. تامین منابع مالی و تخصص برای نهادهایی که خواهان ورود به بخش نفت ایران هستند، از جمله ماموریت های آن است.
وزارت خزانه داری آمریکا در نوامبر ۲۰۰۹ «فیب» را به این دلیل که در مالکیت یا کنترل بانک ملت قرار دارد، در فهرست قرار داد. بانک ملت براساس فرمان اجرایی ۱۳۳۸۲ در اکتبر ۲۰۰۷ به دلیل فراهم آوردن خدمات مالی برای سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت انرژی نوین، شامل تحریم ها شد. شورای امنیت سازمان ملل متحد بعدا «فیب» را در ژوئن ۲۰۱۰ در قطعنامه شماره ۱۹۲۹ قرار داد.
شرکت های پوششی و مدیران ارشد خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی
َخطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی در پی انتخاب در سپتامبر ۲۰۰۹ بر اساس فرمان اجرایی ۱۳۳۸۲ به دلیل فراهم آوردن خدمات لجیستکی برای وزارت دفاع و لجیستیک نیروهای مسلح، شاخه نظامی ایران که بر برنامه های موشکی نظارت می کند، شمار فزاینده ای از شرکتهای پوششی بوجود آورده و در شیوه ای فریبکارانه برای پرهیز از آثار تحریم ها و بازرسی فعالیت های آن درگیر بوده است. گزینش های روز سه شنبه شبکه جهانی شرکت های پوششی، کارگزاران، وابستگان به آن، و شرکت های پوششی خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی را بیشتر هدف می گیرد. آنها عبارتند از: شرکت کشتیرانی اشتید با مسئولیت محدود، شرکت کشتیرانی بای فلیت با مسئولیت محدود، شرکت کشتیرانی کوبام با مسئولیت محدود، شرکت کشتیرانی دور کینگ با مسئولیت محدود، شرکت کشتیرانی افینقام با مسئولیت محدود، شرکت کشتیرانی فرنهام با مسئولیت محدود، شرکت کشتیرانی گومشال با مسئولیت محدود، و شرکت کشتیرانی هورشام با مسئولیت محدود. همه آنها در جزیره «من» قرار دارند و خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی مالک هر یک از آن ها است. احمد سرکندی، مدیر همه هشت شرکت در اکتبر ۲۰۱۰ به دلیل فراهم آوردن خدمات برای چندین شرکت وابسته به خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی در فهرست وزارت خزانه داری آمریکا قرار گرفت.
محمد حسین جمار، رییس و مدیر عامل خطوط کشتیرانی و سه شرکتی که قبلا در فهرست قرار گرفته اند. غلامسین گل پرور، حسن جلیل زاده، محمد هادی پژند، علی افضلی از جمله کسانی هستند که در فهرست قرار گرفته اند.