سرکوب سنی های ایران شدت میگیرد

By A A اکتبر25,2010

به مقدسات انان نیست،  نتیجه این اعمال ضد بشری ولایت فقیه منجر به مستحکم تر کردن بیشتر اعتقادات انان و صف بندی فیزیکی بیشتر در مقابل نظام به دروغ اسلامی حاکم بر ایران منجر شده است، این است که برای نرسیدن صدای مظلوم سنی های ایران به دیگر دول مجاور سنی مذهب که دوستی هایی هم با سپاهیان ملا نما دارند، سپاه پاسداران و بیت رهبری شروع به توقیف و حصر خانگی بعضی از روحانیون برجسته سنی مذهب کرده است..

سایت “سنی آنلاین”، پایگاه رسمی “حوزه علمیه دارالعلوم زاهدان” اعلام کرد، ماموران امنیتی وابسته به حفاظت سپاه، گذرنامه‌ی تعدادی از علمای برجسته‌ی اهل سنت را در فرودگاه امام خمینی تهران توقیف کرده‌اند و مانع از سفر آنها به خارج از کشور شده‌اند.

سنی آنلاین می‌نویسد: «روز پنجشنبه جمعی ازعلمای اهل‌سنت که عازم کشور ترکیه برای شرکت در یک کنفرانس بین‌المللی اسلامی بودند، گذرنامه برخی از آنان توسط ماموران امنیتی توقیف شد. مولانا عبدالغنی بدری، معاونت آموزشی حوزه دارالعلوم زاهدان، دکتر عبیدالله، استاد حدیث این حوزه و مولانا عثمان قلندرزهی، مدیر مدرسه مدینة‌العلوم خاش، از جمله افرادی هستند که گذرنامه‌ی آنها توقیف شده است».

سایت سنی انلاین ادامه میدهد، که سفر مولانا عبدالحمید به کشور قطر جهت شرکت در “هشتمین کنفرانس بین‏المللی گفتگوی ادیان” نیز هفته‌ی پیش لغو شده بود. مولانا عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان و رئیس “شورای هماهنگی مدارس دینی اهل ‌سنت استان  بلوچستان” است.

مولوی عبدالحمید از علمای اهل سنت بلوچ و حامی حق ازاد مذهبی برای تمام سنی های ایران ، بعد از انتقادات ضمنی از حکومت ایران به دلیل سیاستهای خشونت امیز سپاه و وزارت اطلاعات در بلوچستان و اعدام های بی رویه، مورد غضب حاکمان تهران و بخصوص شیعیان تندرو قرار گرفت.

کاوه قریشی روزنامه نگار و فعال حقوق بشر کرد در گفتگو با دویچه‌وله می‌گوید، گذرنامه‌ی امام جمعه زاهدان در فرودگاه مهرآباد توقیف شد و با وجود پیگیری‏های مستمر همچنان در حالت توقیف باقی مانده است. موضوع توقیف گذرنامه روحانیان سنی را امام جمعه زاهدان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته نیز طرح کرد، و از توقیف بی دلیل پاسپورت خود و یاران همراه خود انتقاد کرد و از مسئولین امنیتی و سپاهی دلیل توقیف را جویا شد، اما تا کنون جوابی دریافت نکرده است و پاسپورت این عالم سنی به دلیل بلوچ بودن و انتقاد از اعمال خشونت امیز رژیم در بلوچستان هچنان در توقیف حفاظت سپاه میباشد.

ناظران سیاسی ملیت های ایران میگویند که این اقدام نیروهای امنیتی تحت نظارت سپاه، مقدمه ایی است برای حصر خانگی و یا کوتاه کردن ارتباط این روحانیون با مردم بلوچ است، تا سایه ترس و ارعاب را به خانه های انان بکشانند و از فعالیت های دینی و فرهنگی انان جلوگیری کنند..

مولانا عبدالحمید در خطبه‌های نماز جمعه زاهدان خاطرنشان کرد: «متاسفانه طی روزهای اخیر با بعضی از علمای ما برخوردهایی شده است که جا دارد ما گلایه کنیم. من عادت ندارم مسائل و مشکلات شخصی خودم را مطرح کنم اما برخی دیگر از علمای سرشناس منطقه طی همین هفته‌ی گذشته به منظور شرکت در کنفرانس‏هایی قصد سفر به کشورهای دیگر را داشتند که متاسفانه بر اثر توقیف گذرنامه از سفر باز ماندند. این فرایند برای ما بسیار تعجب‏آور است و ما گلایه‏مندیم».

امام جمعه‌ی زاهدان در ادامه‌ی صحبت‌هایش اظهار داشت: « نباید آزادی قانونی هیچ شهروندی را از او سلب کرد. یک شهروند، عالم باشد یا غیرعالم، چنانچه قصد سفر به خارج از کشور را داشته باشد و بخواهد در کنفرانسی شرکت کند یا برنامه دیگری داشته باشد، باید این آزادی عمل به او داده شود.»

احمد اسماعیلی سخنگوی “شورای مرکزی سنت” در گفتگو با دویچه‌وله دلایل ممنوع‌الخروج شدن روحانیان سنی را چنین توضیح می‌دهد: «دلیل اصلی این کار سفر و یا زیارت علمای سرشناس سنی برای حضور در کنفرانس‌های بین‌المللی است. در سفری که مولانا عبدالحمید اخیرا به کشور تاجیکستان برای شرکت در کنگره‌ی “امام ابوحنیفه” داشت، از هیات اهل سنت ایران که همراه مولوی عبدالحمید بود استقبال بسیار خوبی صورت گرفت. آن استقبالی که ازهیات اهل سنت شد متاسفانه از علمای تشیع صورت نگرفت و آنها احساس کردند، محبوبیت‌ خود را در خارج از کشور از دست داده‌اند».

سپاه و بیت خامنه ایی میدانند که اهل سنت ایران در خارج محبوب تر ار ملاهای رژیم هستند.

به نظر آقای اسماعیلی یکی دیگراز دلایل توقیف گذرنامه روحانیون سنی نگرانی دولت ایران از توجه دولت‌های مسلمان به وضعیت سنی‌ها در ایران است. وی در این رابطه می‌افزاید: «حکومت ایران نگران است با سفرعلمای اهل سنت به خارج از کشور اخبار اهل سنت بیشتر به خارج برسد و علما و همچنین دول عربی و کشورهای اسلامی با وضعیت سنی‌ها آشنا شوند و این به ضرر حکومت ایران تمام شود.»

آقای
اسماعیلی معتقد است که «دولتمردان ایران نگرانند درخارج از کشور با محرومیت‌ها، ممنوعیت‌ها و مظلومیت‌های سنی‌ها در بلوچستان، ترکمن‌صحرا و کردستان، خراسان و جنوب ایران آشنا ‌گردند.»

فشار مضاعف بر اهل سنت در عرصه اقتصادی و اجتماعی عمیق است و حکومت ایران کلیه فعالیت های فرهنگی انان را ممنوع و یا با موانع عدیدی روبرو میکند، در عرصه مطبوعات هم وضع از این بدتر است، و تمام این اعمال به نام اسلام و دین انجام میگیرد.

در عین حال مسئولین سایتهای مربوط به اهل سنت شکایت می‌کنند که سایت‌های اینترنتی آنها اکنون در ایران فیلترشده و در داخل کشورقابل دسترسی نیستند.

تنها خواست سنی ها ازادی عمل دینی است.

به نظر احمد اسماعیلی سخنگوی شورای مرکزی سنت مسئله‌ی مسدود شدن سایت‌های اینترنتی، دستگیری‌ها، ممنوع‌الخروج شدن‌ها و فشار به روحانیان هر چند اکنون در سطح کشورمطرح هست، ولی فشار بر اهل سنت در ایران بر اساس قوانین کشوری همیشه بوده است.

وی دلیل می‌آورد: «با گنجاندن اصل ۱۲ در قانون اساسی، اهل سنت حقوق برابر با اهل تشیع را در ایران از دست دادند. براساس این اصل “مذهب رسمی کشورجعفری اثنی‌عشری تعریف می‌شود که این “اصل الی ابد غیر قابل تغییر است” و بدین گونه اهل سنت را از تمامی حقوق خود محروم کرده‌اند»..

وی دراین‌باره می‌گوید: «یکی از خواست‌ها این است که اهل‌ سنت در امور مسائل دینی خود آزاد باشند و خود سنی‌ها امور خود را اداره کنند. خواست دیگر این است که به سنی‌های مقیم پایتخت برای ادای فرایض دینی خود اجازه احداث مسجد داده شود. به سنی‌ها در ایران اجازه دهند، برای درج اخبار و رویداد مسائل دینی خود روزنامه و نشریه انتشار دهند.»

دولت احمدی نژاد یک دولت نژاد پرست و ضد سنی است

بر کسی پوشیده نیست که اکثر افراد عضو در دولت احمدی نژاد از افراد افراطی و فعال در انجمن های حجتیه و مدرسه حقانی هستند که توسط اخوند محمد تقی مصباح یزدی اداره شده و با بیت رهبری و احمدی نژاد روابط نزدیک و حسنه ایی دارد، و حتی شخص احمدی نژاد کلیه راهنمایی های دینی خود را از مصباح یزدی میگیرد، رحیم مشایی ریئس دفتر ، سردار وحید وزیر دفاع،رحیمی معاون احمدی ن و سردار اسماعیل احمدی مقدم ریئس کل پلیس و باجناق مربوطه، مرتضی تمدن استاندار تهران، و دهها نفر دیگر در دولت و فرماندهی سپاه از اعضای تندرو و پروپا قرص مدرسه حقانی وابسته به مصباح یزدی و ایت الله یزدی و جنتی هستند.

سنی‌ها با طرح “سازماندهی مدارس دینی اهل سنت” توسط دولت، که حدود دو سال پیش در شورای انقلاب فرهنگی به منظور “کنترل مدارس دینی” تصویب شده، نیز مخالفت می‌کنند. این اقدام دولت اعتراض‌ رهبران دینی سنی و”مجمع نمایندگان اهل سنت” در مجلس شورای اسلامی را برانگیخته بود.

این مجمع با نوشتن نامه‌ی اعتراضی به احمدی‌نژاد، خواستار لغو این مصوبه و جلوگیری از دخالت دولت در اداره‌ی مدارس دینی اهل‌سنت شده بود، اما جوابیه از طرف دولت فرمانده هان سپاه سرکوب و اعدام بود و اینک نوبت به علمای اهل سنت رسیده است..

برخی از علما و رهبران سنی در ایران در گفتگو با دویچه وله خاطرنشان کردند که تا به‌ حال از سوی احمدی نژاد و مقام‌های دیگر دولتی ایران پاسخی به خواسته‌های آنها داده نشده است.

انچه که مسلم است به دلیل بی ابرویی که حکام به اصطلاح دینی ایران از بیت خامنه ایی گرفته تا نظامیان، بوجود اورده اند، دیگر عرصه تبلیغات با وجود صرف ملیونها دالار برای انان سودی ندارد و ریزش هواداران انان چه در داخل و چه در خارج ترمیم ناپذیر است، و حال که علمای سنی دعوت به کنفرانس ها میشوند و پذیرایی که از انان میشود برای علی خامنه ایی سنگین امده و میبیند که از برج کاهی هم که برای خود ساخته طرفداری غیر از حقوق بگیران خود ندارد، این است که به هر شکلی میخواهد مانع طلوع دیگر دینداران حقیقی می شود، تا صباحی بیشتر فریاد بکشد.

By A A

Related Post