نیروی هوایی امارات برای نابودی نیروی هوایی ایران فقط به 6 ساعت وقت لازم دارد

By A A اکتبر15,2010

ان درست از اب بیرون امده و مورد مشورت جهانی است در اخرین تحلیل نظامی،امنیتی خود در رابطه با مقایسه قدرت نظامی بین

ایران و امارات، اعلام کرد که به دلیل تکنولوژی پیشرفته و هواپیماهای فوق مدرن (در حدود 184 فروند) نزد امارات متحده عربی، این کشور قادر است که در صورت تعرض موشکی و تروریستی از جانب ایران، نیروی هوایی ایران و کلیه پایگاههای ان را در عرض 6 ساعت نابود کند.

روزنامه فايننشال تايمز چاپ آلمان،”پيتر ويزمن” کارشناس تسليحاتي در مرکز عالي بررسي هاي صلح بين الملل در استکلهم گفت: توانمندي هاي نيروهاي نظامي ايران نسبت به ارتش هاي کشورهاي جنوب خليج فارس، کمتر است.

وي درعين حال اضافه کرد: ايران با داشتن سلاح هاي غير استراتژی، قدرتی را ايجاد نمي کند و سطح فناوري تسليحاتي ايران نسبت به همسايگانش، بسيار کمتر است.

ويزمن افزود: خطر ايران در اين موضوع است که بتواند از نفوذ خود بر اقليت هاي شيعه در کشورهاي عربي همسايه از روش تروریستی استفاده کند. همچنين قدرت ايران در بستن تنگه استراتژيک هرمز و جلوگيري از انتقال نفت منطقه خليج  به مدت حداکثر 17 ساعت است.

اما کارشناس عالی این مرکز گفت: قدرت نيروي هوايي امارات به ميزاني است که مي تواند در شش ساعت، نيروي هوايي ايران را فلج کند.

“تودور کارسيک ” کارشناس موسسه تحليل نظامي خاوردور و خليج  اضافه کرد: ارتش امارات با در اختيار داشتن جنگنده هاي مدرن و قدرتمند که شمار آنها به 184 فروند مي رسد و 471 دستگاه تانک، قوي ترين و تاثيرگذارترين ارتش در ميان کشورهاي حاشيه خليج  است. ايران تنها به بر زياد بودن شمار نيروهاي نظامي خود و هسته های خرابکار مخفی در دول عربی خلیج ، تکيه مي کند.

.به همین دلیل سپاه پاسداران و اتاق فکر بیت خامنه ایی که از موضوع قدرت هوایی و زمینی دول خلیج و بخصوص امارات و سعودی با خبر است، تمرکز خود را بر ایجاد هسته های خفته تروریستی و ایجاد سازمان های خرابکار طرفدار رژیم ایران مستقر کرده اند، تا با چانه زنی سیاسی و یا شانتاژ و تهدید امتیازات سیاسی کسب کنند، و با شعارهای انقلابی مردم و دواتهای منطقه و غرب را ترسانده تا به یکی از اهداف خود که همانا شناسایی کاذب ایران به عنوان یک قدرت منطقه ایی

جا بزند، اما با بررسی امکانات تسلیحاتی و سطح دانش و تکنولوژی به کار رفته در مثلا امارات متحده عربی و حکومت مذهبی ایران، به خوبی از عقب افتادگی کامل نظامی ایران خبر میدهد و مانورهای موشکی و تمرینات موشکی رژیم تهران که با دانش کره شمالی و چین و بلوروس تهیه شده و کاملا سلاح تاکتیکی و نه استراتژیکی هستند،، ودر مقابل سیستم ضد موشکی امارات و دیگر دول عربی خلیج مثل سیستم.  Taad & Patriot صفر است.تاد و پترویت

حال به مقایسه زراد خانه های نظامی، هوایی بین ایران و دول کوچک خلیج با یک نظر دیگر و کمی مثبت تر منگریم، و در صورت درگیری فرضی چه اتفاقی خواهد افتاد.

در حال حاضر تعداد هواپیماهای رزمی کشور های عرب خلیج  در حدود 500 فروند و تعداد مجموع آنها در حدود 800 فروند است. با 75 درصد قابلیت عملیاتی، همواره تعداد 380 فروند از هواپیمای جنگی اتحادیه در شرایط آمادگی برای عملیات قرار دارند. این مجموعه در روز قادر به سه بار پرواز جنگی هستند. به این ترتیب کشور های اتحادیه میتوانند تا روزی 1100 پروازی جنگی علیه دشمن فرضی انجام دهند.

تعداد هواپیماهای قابل عملیات ایران در حدود 150 فروند است با قابلیت عملیات حد اکثر در حدود 60 درصد. هواپیماهای جنگی ایران بدلیل کهنگی در روز تنها قادر به انجام دو پرواز خواهند بود. به این ترتیب شمار پرواز های عملیاتی 90 فروند هواپیمای جنگی ایران تنها به 180 نوبت خواهد رسید ( در مقایسه با تعداد 1100 پرواز هواپیماهای عربیEgiptian_F16_355_x_368
).

هنگام هجوم به هدفهای زمینی شانس به نتیجه رسیدن هواپیماهای ایران کمتر از 30 در صد است. از هر 20 هواپیمای ایران که در عملیات علیه هدفهای زمینی شرکت کنند، انتظار میرود تنها 12 فروند به پایگاه خود بازگردند. این رقم برای هواپیماهای عربی 15 فروند است.

با توجه به کیفیت تکنیکی و مقایسه قابلیتهای هواپیماهای ایران و کشورهای عربی خلیج ، در صورت درگیری آنها در یک جنگ هوایی فرضی 7 روزه ایران 62 هواپیما از دست خواهد داد حال آنکه تعداد هواپیماهای از دست رفته اعراب 27 فروند خواهد بود.

این مقایسه نشان میدهد که در یک نبرد هوایی، حتی بدون درگیر شدن نیروهای آمریکا و اسرائیل، برتری کامل با نیروهای عرب حاشیه جنوبی خلیج  خواهد بود. انجام مقایسه ای مشابه در زمینه توان رادار ها، نیروی دریایی، دفاع و حمله موشکی شاید بتواند نسبت این برتری و تعادل نا متناسب کنونی را تا حدودی تغییر بدهد. در نتیجه این تغییر، میزان خسارات متقابل در یک جنگ واقعی نیز طبیعتا افزایش خواهد یافت. این افزایش ظرفیت تخریب را میتوان بعنوان عامل بازدارنده بخدمت گرفت اما در هر حال افزایش قدرت تخریب در سرزمین دشمن با استفاده از سایر ظرفیتها، منجمله قابلیتهای موشکی، نمیتواند میزان خسارات خودی را کاهش دهد

این است ک
ه نظام ایران روی به فحاشی و بزرگ نمایی روی اورده و با سانسور و دهنکجی خواهان رسیدن اطلاعات صحیح به مردم ایران نیست، تا ادعاها و گردن کشی های مفلوک و تو خالی ان رو نشود.

By A A

Related Post