متاسفانه در ان زمان سازمان های سیاسی و حقوق بشری به اصطلاح سرتاسری این گزارش را فاقد ارزش و غیر حقیقی قلمداد کردند، حتی خانم شیرین عبادی که برای مسائل حقوق بشری در ایران تلاش میکرد، هنگام سفر به اقلیم اهواز نسبت به این موضوع عکس العملی نشان نداد، و ستم و بدبختی مردم عرب را همگانی تفسیر کرد و حاضر به دیدن از مناطق کاملا عربی نشد، و تنها به زیارت مرکز فرهنگی لر و بختیاری اکتفاء کرد.
حال بی ابی و خشکسالی ممتد و مزمن اراضی کشاورزان عرب را درنوردیده است و دولت امنیتی به عمد از دادن هر نوع امکان و وام به کشاورزان عرب و بومی به بهانه های مختلف و از ان قبیل غیر سود دهی ان خودداری میکند، اما هدف رژیم از این سیاست های به غایت ضد عربی و اتنیکی در اقلیم همانا جابجایی کشاورزان و خریدن ارزان این زمین ها از فلاحین عرب و سپردن ان به غیر بومیان مثل یزدی ها و اصفهانی ها به قصد قوم کشی و تغییر ترکیب جمعیتی و قومی به نفع غیر بومیان است، و در همان حال از سیاست فرهنگ کشی(هولوکااست فرهنگی) که کمتر از جنایت جنگی علیه بشریت نیست،منطقه را به نفع فارس نشینان تغییر دهد تا در اینده تهدیدی علیه منافع حکومت که از اقلیم اهواز نصیب ان میشود
(به دلیل زرخیز بودن اهواز از منابع نفت و گاز) احساس نکند، و برای این کار بعد از اتمام جنگ از برگشت مردم جنگ زده عرب که به مناطق وسط کشور موقتا کوچ کرده بودند، جلوگیری کرد، و به مراتب بعدی با گسیل غیر بومیان و دادن وام و
خانه و اب اشامیدنی و کار مناسب، به سیاست های قوم کشی که وصف ان در بالا امد، امیال شوم خود را تا این لحضه که همانا تاکتیک های رژیم شاه بود، برای پس زدن مردم عرب اهواز تلاش کرده و میکند، و یکی از مهمترین ابزاری که میتواند از ان علیه مردم اصلی و تارو مار کردن انان استفاده کند، اب است، یعنی رودخانه های کارون و کرخه که فرهنگ و زندگی عرب اهوازی(عربستانی) که هزاران سال با ان خو گرفته و به بخشی از هویت ان تبدیل شده است.
طرح سرقت اب کارون که توسط سازمان های حقوق بشری و سیاسی عرب اهوازی افشا شد، را حال از زبان روزنامه های محلی و نمایندگان اقلیم در مجلس سپاه و خامنه ایی بشنوید.
انتقال آب از رودخانه کارون يا سرشاخه هاي آن به استانهاي ديگر موضوعي است که بارها توسط دولتهاي مختلف مطرح شده اين در حالي است که اکنون خود استان خوزستان بيش از هر زمان ديگري به آب نياز دارد.
به گزارش مهر استان اهواز( خوزستان) با وجود سپري شدن يکسال پر از بارش باران و برف (در شهرهايي مثل ايذه و دهدز)شهر هایی در شمال اقلیم اهواز و جزء اقلیم بختیاری،، همچنان با کاهش آب هاي ورودي به کارون و در نتيجه خشکسالي مواجه است به همين دليل از يک ماه قبل ستاد خشکسالي استان همانند دو سال قبل مجددا کار خود را آغاز کرده و در همين هفته جاري نتيجه جلسات هفته قبل اجرا شده است.
همچنين در حال حاضر بسياري از زمين هاي کشاورزي اهواز( خوزستان) باير و لم يزرع هستند که تنها راه نجات اين زمين ها رسيدن آب به آنهاست که دولتهاي مختلف سالهاست درتحقق چنين هدفي موفق نبودند ولي به نظر مي رسد دولتها علاقه عجيبي به صرف هزينه هاي هنگفت براي انتقال آب از سرشاخه هاي کاورن براي احياي زمين هاي کشاروزي استانهاي ديگر دارند.
اگر از موضوع کشاورزي نيز بگذريم هم اکنون در بسياري از مقاطع، رودخانه کارون در حال خشک شدن است و اين وضعيت در مقطع اهواز به شدت احساس مي شود و باعث نگراني فراواني شده، تازه در سال جاري اين در حالي است که خوزستان(عربستان) يک فصل پر باران را پشت سر گذاشت ولي همچنان مشاهده مي شود که رودخانه کارون با کاهش آب مواجه است.
مجموع اين موارد باعث مي شود اين سئوال درذهن هرکسي پيش بيايد که دليل انتقال آب کارون براي ديگر شهرها چيست و صرف ميلياردها تومان هزينه چه ضرورتي دارد؟
اين نگراني سالهاست به کابوس مردم خوزستان تبديل شده زيرا انتقال آب کارون باعث نابودي کشاروزي و غيرقابل سکونت شدن بسياري از روستاهاي مسير رودخانه کارون مي شود که تنها شغل مردمان آن کشاورزي و دامداري است و اين موضوع درتناقض با سياستهاي دولت مبني بر جلوگيري از مهاجرت مردم از روستاها به شهرهاست.
به غير از انتقال آب به استانهاي اصفهان، يزد و رفسنجان که هر از چند گاهي مطرح مي شود، جديدترين ايده دولت براي برداشت آب از سرشاخه هاي کارون به سفر يک ماه اخير هيئت دولت به استان کرمان بازمي گردد که در آن محمدرضا رحيمي معاون اول رئيس جمهور اعلام کرد: طرح انتقال آب مسير زاگرس براي برطرف کردن مشکلات پسته داران اجرا مي شود.
اين بار دولت براي اجراي اين طرح که پيش از اين سخني از آن به ميان نمي آمد به صورت مستقيم نام کارون را به ميان نياورده و از طرح انتقال آب زاگرس از آن نام برده است اين در حالي است که اين طرح نيز انتقال آب از سرشاخه هاي کارون است
.
در عين حال دولتهاي مختلف در سفر به خوزستان همواره اين اطمينان را به مردم، نمايندگان و مسئولان خوزستان مي دادن
د که طرحي براي برداشت آب از سرشاخه هاي کارون اجرا نخواهد شد و آخرين آن هم به سفر دکتر محمود احمدي نژاد به شهرستان خرمشهر در سوم خرداد سال جاري بازمي گردد که وي به نمايندگان استان اين اطمينان را داد.
نماينده مردم اهواز در مجلس در خصوص اجراي طرحهاي انتقال آب کارون با اظهار اينکه اين طرح به صورت پنهاني در حال اجراست، گفت: اين طرح جاي دفاع ندارد وطرح انتقال آب رودخانه کارون به دليل درمعرض خطر بودن آينده کشاورزي خوزستان و برنامه پنج ساله توسعه طرح درستي نيست ضمن اينکه اجراي اين طرح به اشتغال استان آسيب هاي جدي وارد مي کند.
کشاورزي استان با اجرايي شدن طرح انتقال آب کارون به مخاطره جدي مي افتد به همين دليل تمام مديران استان خوزستان بايد نگراني خود را نسبت به اجراي اين طرح اعلام کنند.
ناصر سوداني اظهار داشت: کشاورزي استان با اجرايي شدن طرح انتقال آب کارون به مخاطره جدي خواهد افتاد به همين دليل تمام مديران استان خوزستان بايد نگراني خود را نسبت به اجراي اين طرح اعلام کنند تا از حيثيت استان دفاع شود زيرا کارون مايه حيات خوزستان به شمار مي رود و تعدي به آن تعدي به مردم خوزستان است.
نماينده مردم اهواز تاکيد کرد: دغدغه همه ما امروز جلوگيري از اجراي برنامههاي پنهاني در حال پيگيري براي انتقال آب کارون است زيرا برخي استانها براي نجات کوير خشک خود در پي از بين بردن زمين هاي زنده و سبز جلگه خوزستان هستند که اين خلاف اجراي عدالت است.
عضو کميسيون انرژي مجلس افزود: خوزستان امکانات و پتانسيل هاي فراواني از جمله آب، خاک و نيروي انساني فراوان دارد اما نيازمند همتي براي به کارگيري اين منابع در استان است و چرا بايد پس از گذشت 14 سال از دستور مقامات کشور در خصوص احياي 800 هزار هکتار از اراضي آماده کشت خوزستان درصد پيشرفت اجراي اين طرح بسيار ناچيز باشد.
عضو شوراي شهر اهواز نيز در اين خصوص اظهار داشت: اکنون که با وجود تمام اعتراضات گذشته درمورد انتقال آب کارون به ساير استانها، معاون رئيس جمهور اعلام کرد بايد براي نجات کرمان بايد آب کارون را به اين استان منتقل کرد ديگر سکوت نمايندگان و مسئولان استان جايز نيست و بايد به هر شيوه اي جلوي اين کار را گرفت.
غلامرضا سبزعلي افزود: چرا استاندار خوزستان در خصوص اين طرح ساکت است اين در حالي است که استاندار قبل از اينکه نماينده دولت در استان باشد انعکاس دهنده مشکلات استان به تهران است ولي دراين خصوص متاسفانه مشاهده مي کنيم که استاندار سکوت پيشه کرده است و مردم اکنون از وي انتظار دارند که به صورت جدي وارد کار شود و اعتراضات خود را به گوش هيئت دولت برساند زيرا وي بهتر ازهر کسي مي داند که انتقال آب از سرشاخه هاي کارون چه عواقبي براي استان و کشاورزي آن دارد.
وي افزود: چرا در اجراي چنين طرحهايي که به صورت آشکار برخلاف منافع مردم استان خوزستان و حتي کشور است، وقتي کار از کار گذشت صداي اعتراض مسئولان بلند مي شود در حالي که در حال حاضر مي توان جلوي اين کار را گرفت.
سبزعلي تاکيد کرد: از همه مسئولان تاثيرگذار استان و نمايندگان خوزستان در مجلس شوراي اسلامي درخواست مي کنم به شکلي جدي انتقال آب از سرشاخه هاي کارون را پيگيري کنند.
رمضان منجزي ديگر عضو شوراي شهر اهواز نيز در اين خصوص به خبرنگار مهر در اهواز گفت: در پروژه انتقال آب کارون موسوم به کوهرنگ 3 ، دولت 23 کيلومتر تونل با صرف هزينه هاي سرسام آور حفرکرده ولي هيچ کجا منعکس نشده که اين کار براي انتقال آب کارون است.
وي افزود: جاي تعجب است که چرا دولت به جاي صرف اين هزينه هاي سرسام آور، طرحهاي آبرساني به زمين هاي خشک خوزستان را که با صرف هزينه هاي بسيار کمتر و حتي کمتر از 10 درصد، قابل انجام است را اجرا نمي کند.
منجزي تاکيد کرد: صرف اين هزينه هاي سرسام آور براي اجراي پروژه کوهرنگ 3 نشان مي دهد ما هر کار بکنيم توان مقابله با اين عزم جدي را نخواهيم نداشت و دولت در اجراي طرحهاي انتقال آب کارون به ساير استانها بسيار مصمم است
.
عضو شوراي شهر اهواز افزود: تونل کوهرنگ 3 که اجراي آن در اختيار شرکت آب منطقه اي اصفهان است در ثانيه، 15 متر مکعب آب از سرشاخه هاي کارون در کوهرنگ را به استان اصفهان منتقل مي کند و اين ميزان برداشت آب تا 45 ثانيه قابل اجرا است. اگر اين عزم جدي دولتها براي انتقال آب کارون را با کمبود آب در استان خوزستان مقايسه کنيم به يک تناقض مي رسيم که به هيچ وجه منطقي و عقلايي به نظر نمي رسد.