بقیه نفوذ مردمی محمره که اغلب مهاجرین غیر بومی و دلالان کالا و صاحبان سرمایه هستند و از برکات بنادر شهر استفاده میکنند ، و در حدود 7% ساکنین را تشکیل میدهند، به مصلای نماز جمعه کمتر گذرشان میخورد، مگر ان که اجباری در ان داشته باشند، اما مردمی که در نماز جمعه حضور دارند با درصد بالایی عرب اهوازی هستند، و بین خود هیچوقت نام خرمشهر را بر زبان نمیاورند، و مثل این است که بخواهی یک سیب زمینی بزرگ را بزور در دهان انان قرار دهی و از انان بخواهی که تکلم کنند.
این سیاست به مانند دیگر سیاست های ضد اتنیکی رژیم که همیشه غریبه ها امور را در دست دارند، تازگی ندارد، اما تعجب در ان است که رژیم به تمام مسئولین خود دستور داده که در نماز جمعه ها به خصوص در مناطق عربی اقلیم اهواز مسئله عربی یا فارسی بودن خلیج را مطرح کنند تا اذهان را از نا بسامانی اقتصادی و سرکوب های مردمی و فقر مضاعف وارده بر مردم این اقلیم در حاشیه قرار گیرد.
خبرگذاری فارس از اهواز گذارش داد که امامت جمعه خرمشهر(محمره) استفاده از نام جعلی خلیج همیشه فارس را توطئه استکبار و امریکا خواند.
خبرگذاری فارس در ادامه نوشت: ابولحسن نوری گفت که آن دوران كه هيچيك از اين حكومتهاي عربي وجود خارجي نداشت، خليج فارس با همین نام در نقشههاي جهاني ناميده ميشد و اكنون نيز همين عنوان برازنده آن است.
ابوالحسن نوری در طول برگذاری نماز جمعه خود همیشه مسئله بیکاری جوانان و نداشتن اب اشامیدنی برای مردم مفلوک محمره را به گردن امریکا و متحدان ان در منطقه (کشور های عربی) انداخته و بارها اعلام کرد که ما (رژیم ایران) بزودی شر همه انان را از سر خود دور خواهیم کرد.
امام جمعه محمره که دارای سابقه اطلاعاتی و امنیتی است و یک ضد عرب مسلم است ، با هر نوع کار فرهنگی و اجتماعی برای مردم بومی اقلیم مخالف بوده، و بارها بر سر انتخاب یک شهردار عرب بومی برای محمره درگیری با شورای اسلامی شهر و بخصوص رئیس این شورا که عرب اهوازی است داشته است، با انکه انتخاب شهردار باید از صافی وزارت اطلاعات منطقه بگذرد و شخصی که بر مسند شهردار محمره مینشیند، جزء نظام حاکم و مرید ولایت فقیه باید باشد، برای امام جمعه
شهر کافی نیست و مردم بومی را فاقد صلاحیت میداند، و بهانه میاورد که انان کاری انجام نمی دهند و فقط اتلاف وقت و سرمایه میکنند. در پاسخ به افاضات ضد قومی امام جمع بارها مسئولین از نبود بودجه و کمیود و بی مهری دولت شکایت کرده اند، و بودجه سرانه این شهر کلان را با یک روستا مقایسه کرده اند.
خبرگذاری فارس از قول امام جمعه گفت: شوراي كنوني اسلامي شهر خرمشهر(محمره) به واسطه رئيس قوميتگراي خود سه شهردار را به مردم شهر تحميل كرد كه به جز هدر دادن هزينهها و از بين رفتن بيتالمال و حق مردم اين شهرستان ارمغاني را به همراه نداشت.
خطيب نماز جمعه خرمشهر افزود: شوراي شهر خرمشهر در انتخاب شهردار به هيچوجه به كارايي و كارداني وي توجهي نداشته و فقط قوميتگرايي را مدنظر داشت.
لازم به تذکر است که رئیس شورای شهر بار شکایت از قبضه کردن کارها و امور به دست اطرافیان و دوستان مسئولین
کرده(امام جمعه) و تکرار کرد، که با استفاده از بحث های مذهبی و اصول دین، خواهان ابقاء افرادی در سمت ها هستند که به منطقه و زبان و روحیه مردم اشنایی ندارند و بدتر از ان دارای سوابق بدی هم در امور مالی هستند..
خطيب جمعه خرمشهر(محمره) خاطرنشانكرد: از همه مردم مومن و شهيدپرور شهر ميخواهم تا در انتخاب آينده خود شورايي با صلاحيت و به دور از قوميتگرايي را براي عمران و آباداني شهر خود انتخاب كنند.
خب حال خود قضاوت کنید، شهری که اب برای نوشیدن ندارد و به گفته مسئولین 70% بیکاری دارد و مانند یک شهر ارواح می ماند، اما روی ثروت خدادادی نفت لنگر انداخته حتی از انتخاب یک خودی، برای کمک به حل مشکلات عدیده به دلیل عمق دید نژاد پرستانه و فساد حاکمیت و نگاه امنیتی حتی امام جمعه شهر،، محروم است
.
.
.
.
.