فرشید جاهدی که ریاست بنیاد علوی (بنیاد پهلوی سابق در منهاتن نیویورک) را به عهده داشت، بعد از کشف اسرار این بنیاد و ارتباط ان با نهاد های امنیتی و پولشویی برای خرید تجهیزات صنعتی برای برنامه اتمی سپاه و دیگر مواد شیمیایی و تکنولوژی مربوطه، و همچنین پرداخت سهمیه تحصیل دانشجویانی که از طرف سپاه و بنیاد امام خمینی که ریاست ان به عهده ایت الله مصباح یزدی و مسئول بنیاده های حجتیه و مهدیه، و پرداخت هایی برای خرید اطلاعات و نظارت بر امور ایرانیان مقیم امریکا(جاسوسی) و در اخر به جرم از بین بردن اسناد همکاری با سپاه که ماموران قضایی نیویورک شاهد ان بودند،و اخلال
در روند تحقیقات قضایی، به 3 ماه زندان و 6 ماه ازادی مشروط و پرداخت یک جریمه 3 هزار دلاری محکوم کردند. شاید تصور کنید که با توجه به عمق اتهامات، حکم صادره بسیار ناچیز است، اما باید دانست که او بعد از قبول اتهامات و همکاری با قوه قضائیه نیویورک و باز کردن دهانش و افشای اعمال ضد قانونی و مخرب این بنیاد که وابسته به بنیاد مستضعفان است
این حکم را دریافت کرد.
بنیاد مستضعفان هم توسط بیت رهبری و حفاظت سپاه کنترل میشود، و در طول 30 سال گذشته هیچوقت به کسی یا مجلس ایران پاسخگو نبوده است و نخواهد بود، و با دستگیری فرشید جاهدی در امریکا که از مدتها قبل اعمال و فعالیت بنیاد علوی زیر ذربین قرار داشت، میرود که برای همیشه این لانه پولشویی و مرکز جاسوسی
فرمانده هان سپاه و بیت رهبری در امریکا خاموش شود. بنیاد علوی یک ساختمان 36 طبقه در منهتن بیویورک از گرانترین مناطق امریکا داشت که از ان یک درامد چند ملیون دلاری داشت، که توسط دادگاه مصادره شد.
فرشید جاهدی، پنجاه و پنج ساله، در جلسه دادگاه در روز 30 دسامبر سال گذشته دو مورد اتهام وارده در ارتباط با پرونده تخلفات مالی و پولشویی مربوط به شرکت آسا، شریک بنیاد علوی در مالکیت یک آسمانخراش در نیویورک را پذیرفته بود.
پیش از صدور رای، آقای جاهدی گفت که مایل است نشان دهد که واقعا از گناه خود پشیمان شده است و می خواهد فرزندانش از اقدامات پدر خود شرمنده نباشند.
در حالیکه مجازات مرتبط با اتهامات اولیه فرشید جاهدی تا هجده ماه حبس بود، تصمیم متهم به قبول اتهامات و اعلام آمادگی برای همکاری در زمینه کشف واقعیات پرونده باعث کاهش این مجازات به سه ماه حبس و شش ماه آزادی مشروط شد.
قاضی دادگاه هنگام صدور حکم خود گفت که اگرچه متهم از جرایم خود ابراز ندامت کرده، اما امحاء مدارک جرم و ممانعت از تحقیقات قضایی جرایمی جدی است که حتما باید مجازات حبس را در پی داشته باشد.
در پرونده اتهامی آقای جاهدی آمده است که وی پس از دریافت برگه احضاریه دادگاه جنایی در ارتباط با پرونده تخلفات شرکت آسا، چند فقره مدرک مهم مربوط به این پرونده را عمدا از میان برد.
ظاهرا چند تن از ماموران پلیس فدرال آمریکا شاهد اقدام آقای جاهدی به سوزاندن این مدارک بودند.
مقامات قضایی آمریکا شرکت آسا را متهم کرده اند که عملا پوششی برای عملیات بانک ملی ایران در زمینه پولشویی و برخی فعالیت های مالی و تجاری غیرمجاز در خاک ایالات متحده بوده است.
به گفته دادستانی آمریکا، بانک ملی که هدف تحریم های مالی و تجاری ایالات متحده قرار دارد، از طریق شرکت آسا به نقل و انتقال پول از آمریکا برای استفاده در صنایع هسته ای ایران و سایر عملیات بانکی مغایر قانون تحریم مبادرت می کرده است.
دولت ایالات متحده بنیاد علوی را هم متهم کرده است که از سوی دولت ایران به فعالیت های خلاف در خاک آمریکا مشغول بوده و خواستار مسدود شدن حساب ها و توقیف دارایی های این بنیاد در نقاط مختلف آمریکا شده است.
بنیاد علوی پس از انقلاب سال 1979 ایران با تغییر نام بنیاد پهلوی تشکیل شد و اموال و دارایی های بنیاد پهلوی تحت نظر بنیاد علوی قرار گرفت.
در دوره پیش از انقلاب، بنیاد پهلوی علاوه بر دارایی های داخل ایران، به سرمایه گذاری از جمله خرید مستغلات در خارج از کشور مبادرت کرد تا عواید آن را برای امور خیریه هزینه کند.
در حال حاضر، بنیاد علوی از زیر مجموعه های بنیاد مستضعفان است که پس از انقلاب به دستور آیت الله روح الله خمینی برای مدیریت و بهره برداری از اموال و دارایی های مصادره شده تشکیل شد و از نهادهای وابسته به دفتر رهبری جمهوری اسلامی است و دولت نظارتی بر فعالیت آن ندارد.