نیروهای امنیتی ایران یک جوان عرب اهوازی را کشتند

By A A نوامبر13,2015

قتل و به حاشیه راندن مردم عرب ایران تمامی ندارد،حتی نظام سعی میکند که جلوی کسب درامد انان را بگیرد، بیکاری مزمن و ندادن شغل به جوانان عرب که ناشی از سیاست عرب ستیزی رژیم تهران است، جوانان را مجبور به ایجاد دکه های اغذیه فروشی و ساندویج فروشی کرده است تا ممری برای

زندگی خود و خانواده خود داشته باشند، اما مرتب از نیروهای امنیتی و پلیس ایران به بهانه های تجمع مردم مواجعه میشوند.

نیروهای امنیتی در شهر اهواز  شب سه شنبه 10 نوامبر با یورش به بازار فلافل فروشی و قهوه خانه‌ها در محله عرب‌نشین لشکرآباد (حی النهضة) این شهر یک جوان ١٧ ساله بنام “علی جلالی” را كشته و شماری دیگر را زخمی کردند. علی جلالی در نانوایی محل کار خود مشغول به کار بود که در اثر تیراندازی نیروهای امنیتی مورد اصابت قرار گرفت و كشته شد.
بر اساس آخرین گزارش‌های دریافتی شامگاه روز سه‌شنبه اهالی لشکر آباد (حی النهضة) با هجوم به کلانتری٣٠ به کشته شدن علی جلالی اعتراض کردند اما تا کنون از خسارات وارده به کلانتری خبری دریافت نشده است. مسئولین محلی و نیروهای انتظامی تا کنون جواب قانع کننده در باره این حادثه به خانواده مقتول و مردم نداده‌اند.

محله لشکرآباد (نهضت آباد) یکی از قدیمی‌ترین محلات شهر اهواز است که کاملا عرب‌نشین می‌باشد .

منابع محلی می‌گویند، با افزایش بیکاری در میان جوانان عرب، اهالی این منطقه اقدام به راه‌اندازی رستوران‌ها وقهوه‌خانه‌های محلی کرده تا بدینوسیله منبع درآمدی برای خیل جوانان بیکار فراهم شود. ولی از آنجا که این رستوران‌ها و قهوه‌خانه‌ها به محلی برای تجمع و گردهمایی تعداد زیادی از اقشار مختلف مردم خصوصا جوانان شده است، نیروهای امنیتی و انتظامی، که تحمل مشاهده این تجمعات را ندارند، با راه‌اندازی این بازار محلی مخالفت می‌کنند. این مخالفت با یورش شامگاه روز سه شنبه به اوج خود رسید که درنتیجه آن نوجوان ۱۷ ساله اهوازی كشته شد.

گفتنی است که اهالی لشکرآباد در اعتراضات مستمر مردم عرب‌ نقش‌ مهم و تعیین‌کننده‌ای ایفا کرده‌اند.

پس از انقلاب ۱۹۷۹ و در پی رویدادهای خرمشهر (محمره) جوانان این محله بزرگ با راه‌اندازی راهپیمایی و مشارکت در اعتراضات مسالمت‌آمیز همبستگی خود را با اهالی خرمشهر(محمره) و رهبر معنوی آن آیت الله شبیر خاقانی اعلام کردند. همچنین اهالی این منطقه نقش به سزایی در “انتفاضة الكرامة” يا كرامت (۱۳۶۴) ۱۹۸۶ در اعتراض به مقاله روزنامه اطلاعات که مردم عرب را کولی خطاب کرده بود، داشتند.

در انتفاضه ۱۵ آوریل ۲۰۰۵ نیز به همراه سایر شهروندان عرب اهوازی علیه آنچه که سیاست تغییر بافت جمعیتی مناطق عرب‌نشین نامیده شد در اعتراضات و تظاهرات علیه نظام شرکت کردند.

By A A

Related Post