در ایران قریب به بیش از 50 ملیون نفر حائز دادن رای هستند، و نظام اعلام کرد که در حدود بیش از 36 ملیون نفر به گفته وزارت کشور نظام از واجدین شرایط به پای صندوق های رای رفته اند، اما از امار استانها و تعداد رای های هر استان خودداری کردند. وزارت کشور اعلام کرد که حسن روحانی با 18 ملیون و 634 هزار نفر برنده انتخابات شده است.
اما بر خلاف تبلیغات نظام و دستگاههای تبلیغاتی حضور مردم به هر مناسبت و اجبار، کمتر از دوره قبل در سال 1388 بوده است، در انتصابات امسال نیروها و دستگاه امنیتی بسیج با استفاده از 15 هزار اتوبوس و مینی بوس و وانت در تهران و بعضی از شهرستانها، شروع به حمل مردم از روستاها و شهرهای کوچک به تهران و مرکز استانها کرده و در رای دادن به نماینده خاصی مثل سعید جلیلی شرکت داشتند.
به عنوان مثال و بر حسب خبر موثق از اقلیم اهواز، نیروهای امنیتی و بسیج در چند روز گذشته بعضی از شیوخ عرب اقلیم را اقناع و یا اجبار کرده اند که هر کدام 2 تا 3 هزار شناسنامه برای انتخابات ریاست جمهوری تهیه کنند، این شناسنامه ها به همراه صاحبان ان باید به مراکز انتخاباتی بروند و در صورت بعد مسافت و بدی راه و پیری شخص ، بوسیله وسایل نقلیه ایی که بسیج در اختیار انان می گذارد امر رای دادن اجباری این مردم را به نفع نماینده بیت رهبری محرز کنند.
با این وجود در شهرهای بزرگ استان اهواز، جوانان استقبال چندانی از انتخابات به دلیل سرکوب های مستمر انان بوسیله حکومت ایران و به حاشیه راندن انان و عدم اعتماد به کاندید های مورد نظر، بسیار پایین بوده است. سردار محمد قالیباف به هنگام بازدید انتخاباتی از اقلیم در جواب سوال یک پیر شیخ که در صورت پیروز شدن چه برنامه ایی برای زندانیان سیاسی عرب داری، گفت که این مورد در حوزه مسئولیت او نخواهد بود، و شما بهتر است به قوه قضائیه مراجعه کنید.
همچنین خبر موثق امد که تعداد حوزه های رای گیری در مناطق مسکونی و خیابان های اصلی شهر اهواز و عبادان و محمره به هدف ایجاد صف از مردم و نشان دادن حمایت مردم، کم شده است، بدین شکل که در انتخابات سال 1388 در یک محله مسکونی اگر 6 محل اخذ رای بوده، امسال به 3 محل اخذ رای تخفیف پیدا کرده است، و این تاکتیک برای ایجاد صف بوده است، و خبر امد که به بهانه مختلف هم مردم را معطل میکردند، و دوربین های تلویزیون حکومتی هم در حال فیلم برداری بوده اند، لازم به تذکر است که خبر امد که متقاضیان اخذ فوق لیسانس و دکترا برای گزینش، شرطی به درخواست انان اضافه شده است و ان داشتن مهر انتخابات ریاست جمهوری است.
بر کسی پوشیده نیست که 8 کاندید عبور داده شده از فیلتر شورای نگهبان، در مبارزه انتخاباتی خود هیچوقت وارد حریم بیت رهبری و سپاه پاسداران به عنوان حاکمان اصلی سیاست و اقتصاد ایران و مسبب سرکوب های مردمی نشدند، و حال رئیس جمهور شدن حسن روحانی که خود را یک اصولگرای معتدل و نه اصلاح طلب معرفی میکند و 24 سال نماینده رهبر در شورای امنیت ملی است و از ارکان نظام به حساب می اید و مورد تایید همین سپاهیان و رهبری است، چه تغییری می خواهد در نظام ایران بوجود اورد؟؟ ایا قدرت ان را دارد؟ و اصلا چنین نیتی را دارد؟ ما مطمئن هستیم که حسن روحانی حتی اگر بخواهد گام های عملی و مثبت در حوزه ازادی و دمکراسی نیم بند برای مردم ایران بردارد، با سرکوفت و مخالفت شدید بیت رهبری و سپاه پاسداران روبرو خواهد شد، و اینده نزدیک درستی این نظر را به اثبات خواهد رساند.