مخالفین را امضاء کرد و مانع از ان شد که خود و پسرش که عمده قدرت را در یمن دارا هستند، به سرنوشت قذافی و پسرانش محکوم شود.
عبدالله صالح پروتکل را در حضور پادشاه سعودی ملک عبدالله، رئیس شورای همکاری خلیج و نماینده سازمان ملل به امضاء رساند و این بدین معنا است که دیگر نمیتواند به مانند گذشته زیر قول های خود بزند و چانه زنی کند، جایی که اکثریت مردم یمن و بخصوص جوانان یمن خواهان کناره گیری او هستند و از طرفی هواداران او در حال ریزش،، او قبلا 3 بار قول امضاء داده بود، اما هر بار به بهانه امنیت خود و خانواده اش از امضای قرارداد خودداری کرد و باعث ریختن خون های زیادی شد.
پادشاه سعودی در ابتدای این دیدار تاکید کرد صفحه جدیدی در تاریخ یمن آغاز خواهد شد و از همه گروه های این کشور خواست اختلاف و تفرقه را کنار بگذارند. دبیرکل شورای همکاری نیز از تلاش های ملک عبدالله بن عبدالعزیز برای پایان دادن به اختلاف در یمن قدردانی کرد و تاکید کرد رهبران کشورهای خلیجی برای جلوگیری از خونریزی و برقراری امنیت در یمن بسیار تلاش کردند و امروز این تلاشها به نتیجه رسید.
بر اساس طرح شورای همکاری خلیج، رئیس جمهور یمن یا معاون او اقای( عبدربه منصور) توافقنامه را امضا می کنند سپس همه اختیارات رئیس جمهور به معاون او واگذار می شود، در مرحله بعد مخالفان کاندیدای خود را برای ریاست جمهوری معرفی خواهند کرد و این گروه ها به همراه حزب حاکم هیئت دولت ائتلاف ملی را تشکیل خواهند داد تا در سازماندهی نیروهای امنیتی و ارتش بازنگری کنند.
بر اساس طرح شورا 3 ماه بعد از تفیض قدرت به اقای عبدربه منصور، با کلیه احزاب سیاسی وارد مذاکره خواهد شد تا بر اساس ان قانونی را بتصویب برسانند که نقش احزاب در اینده سیاسی یمن تضمین و راه را برای انتخابات ازاد رساست جمهوری همراه خواهد کرد، گفته میشود که طرح مصونیت برای عبدالله صالح ، پسرش و یاران نزدیک او هم در این بحثها به تصویب خواهد رسید.
منابع نزدیک به یمن اعلام کردند که عبدالله صالح بهر صورت بعد از امروز به یمن بازنخواهد گشت و به امریکا برای ادامه معالجه سفر خواهد کرد و بعدها در سعودی و یا امارات متحده ساکن خواهد شد.