به خیابانها کشاند و از ترس اینکه ممکن است که حمله هوایی صورت گرفته باشد، در جستجوی پناهگاه برامدند.
سرتیپ رمضان شریف مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران اعلام کرد که امروز ظهر 21 ابانماه 1990 بر اثر انفجار در یک انبار مهمات در یکی از پادگانهای سپاه پاسداران 15 نفر پاسدار کشته و شمار زیادی زخمی شده اند که حال تعدادی از انان وخیم است
خبرگزاری فارس به نقل از اطلاعیه سپاه پاسداران نوشته که “مقارن ظهر امروز انفجاری در یکی از زاغه های نگهداری مهمات متعلق به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حوالی تهران رخ داد سردار رمضان شایعه خرابکاری در این پادگان را به دلیل اختلافات عمیق بین جناح های مختلف حکومتی را تکذیب کرده است.”
پیش از این اسماعیل کوثری نماینده تهران و یکی از فرماندهان سابق سپاه، در گفتگو با خبرآنلاین “شایعه خرابکاری” را تکذیب کرده و گفته بود که کمیسیون امنیت ملی فردا علت این انفجار را بررسی می کند.
خبرگزاری دانشجویان ایران به نقل از علی رضا جانه، مدیر کل انتظامی استانداری تهران گفته که “این صدای انفجار خارج از شهر تهران و مربوط به غرب استان تهران (ملارد و شهریار) در استان البرز و در یکی از پادگان هایی که در آنجا وجود دارد، است.”
یک شاهد عینی که در نزدیکی روستای بید گنه کار میکند گفت که شدت و حدت انفجار بقدری بود که مرا مثل گربه از جا پراند و کلیه شیشه های ساختان و کارخانه را خورد کرد.
خبرگزاری مهر می گوید که شدت دود بقدری زیاد است که از فاصله ۱۰ کیلومتری به سختی می توان اطراف را دید و آتش انفجار هنوز خاموش نشده است. بنا به این گزارش، از ورود خبرنگاران به داخل پادگان جلوگیری شده و هلی کوپترهای امداد در آسمان منطقه می چرخند.
اما در این بین شایعاتی درز کرده است که خبر کشته شدگان را به دلیل وسعت بالای انجار تا 40 نفر ذکر میکند، مردم و خبرنگاران به دلیل امنیتی کردن محل انفجار و عدم حضور نمی توانند دقیق بگویند که چه اتفاقی افتاده و سپاه و بسیج تمامی روستای محل انفجار را تا فاصله 10 کیلومتری احاطه کرده اند و به کسی اجازه ورود و خروج نمی دهند.
کارشناسان امنیتی و نظامی تخمین میزنند که با چنین انفجاری و در چنین پادگانی که محل تجمع مهمات و اموزش است، می توان حدس که کلیه پادگان نابود شده و تلفات باید چندین برابر تعدادی باشد که رژیم ایران ان را اعلام میکند.