نوعی دور زدن قانون و شرايط است.(خلس الشئي سلبه به مخاتلته وعاجله النجد ص 187)ازلحاظ فقهى اختلاس مالى را ازحرز و بطورمخفى ربودن بوده دراين معنى مرادف با سرقت يا غارت است.
درتمامى كشورهاى مدرن و داراى نظام هاى دمكراتيک ازاین نوع اتفاق ها صورت مى گیرد. یعنی اختلاس و دورزدن قانون اتفاق
می افتد اما فرق شایان ومفهوم بین نظام های دمکراتیک ونظام های خودکامه یا دیکتاتور که این نوع اتفاق ها در آن کشورها صورت می گیرد این است که در نظام های که به اصول قانون و به استقلال قوه قضائيه وتمامی نهاد های مسئول احترام و در نهایت برپایه ونظرصدورحکم این نهادها عمل واحترام می گذارند. اما درنظام های استبداد ی و خودکامه مثل نظام جمهوری اسلامی ایران تعامل ودیدگاه آنها بر پایه واثاث یک شخص ویک گروه می باشد.
در ابتدای پیروزی نظام جمهوری اسلامی ايران يعنى درتاریخ دوم اردیبهشت ماه 1358شمسی نهادی به نام سپاه پاسداران به دستور شخص آقای خمینی تأسيس گردید.
به راستی سپاه پاسداران در ابتدا چه مسئوليتى داشت و در كدام قسمت ازاین نظام بنا بود عمل بکند؟ درابتدا این نهاد قرار بود از جان، ناموس، مال وحيثيت انسانها صيانت وپاسداری بکند.
اما تاریخچه این نهاد عکس این ادعا ها را ثابت می کند یعنی با شروع و دستوردادن شخص آقای خمینی به کشتار وجنایت های ضد بشری وفجیع درسایر نقاط ایران و ازجمله کشتار وجنایت هاى اسف بارسال 1368شمسی وهمینطور ایجاد شرایط خفقان وترور کردن شخصیت های سیاسی مخالف نظام در جهان خلاف وعکس این اسم گذارى یعنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را ثابت می کند.
آیانظام جمهوری اسلامی ایران می تواند این همه جنایت های ضدبشری وضداخلاق اسلامی خود را منکر شود؟
به راستی گسترش نفوذ اين نهاد نظامی طی این سه ده ازعمر نظام جمهوری اسلامی ایران در تمامی نهاد های سیاسی،اقتصادی،
واجتماعى ونظامی چه دلیلی می تواند داشته با شد؟
نظامی که یکی از اصلی ترین شعارهای آن صدورانقلاب اسلامی!…ومدیریت جهانی ویا به نوعی دیگر گسترش نفوذ خود در منطقه وجهان است، نيازمند نیروی نظامی که ازلحاظ سیاسی،اقتصادى،اجتماعى ونظامى قوى ویا به نوعی دیگر دارای دست باز آن هم ازهمه لحاظ به طور يقين بايد داشته باشد.
به راستی سياست ايران و اداره تمامى وزارتخانه ها در دست كيست؟ وزارت نفت،وزارت اقتصاد، وزارت خارجه و وزارت اطلاعات ودیگر وزارت ها دردست کیست؟ در ابتدا می دانیم هر وزارتی مسئوليت خودرا دارد وهر وزارتخانه اى وزيرخاص خود را دارد و در قانون اساسى حکومت ایران، وظايف اين نهادها بصورت كامل و روشن شرح داده شده است، اما چه کسانی این وزارتخانه ها را مدیرت می کنند، وچه پیشرفتی درزندگی مردم چه از لحاظ سیاسی،اقتصادى،اجتماعى وغيره درطی این سه ده عمرنظام نهاده است؟
وکجا است آن شعارهای پرزرق وبرق آقای خمینی که در اوایل انقلاب اسلامی، در همه گوشه و کناره شهرها وخیابانها
می پیچید که شما خوشحال براینکه ما آب و برق را مجانی می کنیم نباشید، مامعنویات شمارا می سازیم، ماشما را به مقام انسانیت
می رسانیم ودیگرشعارها چه شد؟!
به راستى مردم ایران از این ثروت های خدا دادی از قبیل نفت،گاز،انواع معادن،بندره او دیگرثروت ها چه استفاده کرده اند.
به راستى فرماند هان سپاه پاسداران چه دلیلی برای این همه تأسیس موسسات وابسته به خود در تمامی حوزه های نفت،گاز،راه سازى،سدسازى وساخت تونل ها،كشاورزى ومخابرات و”سهامدارى عمده در تمامى شركت ها”وحتى در قاچاق دارو و بنزین وسیگار وموادمخدر هم دست دارد، این چه دلیلی می تواند داشته باشد؟
اما ای کاش به این کارها اکتفا می کردند!…خیر بلكه متأسفانه دست بازآنها به پولهای مردم که در بانک های وابسته به خود هم رحم نكردند.
ودرروزهای اخیر شاهد یکی از بزرگترین اختلاس یا به نوعی دیگر جاروکردن ثروت های مردم بی گناه رخ داده شد.
به راستى چگونه این همه پول ازخزانه های با نک بیرون کشیده شد و با هماهنگی وامضای چه ارگانهای و وزارت خانه ایی صورت گرفت؟
در کشوری که به عنوان مثال دوجوانی که خواهان تشکیل یک زندگی مشترک هستند نیاز به اخذ وام ازدواج دارند با ید به قول مثل هفت خان رستم را طی کنند که آن هم ممکن است درنهایت بتوانند این مبلغ ناچیز را دریافت کنند یا خیر،اما درجای دیگراختلاس های به مبلغ سه هزارمیلیارد تومان که اگر بخواهیم صفرهای آن را هم بنویسیم نیاز به مدت زمان ومراحلی دارد ولی آقای محمود رضا خاوری مدیرعامل سابق بانک ملی ایران نه تنها توانست به راحتی دستور خروج این مبالغ خیالی را بدهد بلکه بعدازآن توانست به راحتی وبدون هیچ مانعی ایران را به مقصد کانادا ترک کند.
حال سوال اينجاست که یک شخص عادی می تواند به تنهایی این اختلاس بزرگ را آن هم درسیستم بانکی ایران انجام دهد؟
بطور یقین خیر،هیچ شخص عادی نمی تواند بدون داشتن نفوذ در مسئولين بالای نظام،يعنى نهاد ریاست جمهوری یا بیت رهبری
نظام جمهوری اسلامی!…ایران این نوع اختلاس ها راانجام دهد.
واین بیانگر این است که ساختاراصلی نظام دچار بیماری لا علاج فساد مالی سیاسی وغیره شده واز دوجانب سیاست های داخلی وبین المللی دچار چالش های عمیقی ویا به نوعی دیگر درحال فروپاشی است، زیرابا گسترش فساد وهمچنین فقر در جامعه وافزایش اختلاف طبقاتی ودر حال افول اقتصاد کلان ایران وهمچنین در موضوع سیاست خارجی به دلایل عدیده
ای، من جمله خواست های ملت های منطقه برای آزادی ورهایی ازدست دیکتاتورها و دررأس آن نظام بشاراسد، تنها هم پیمان نظام جمهوری اسلامی ایران در حال فرپاشی است . واین موضوع مى تواند تمامی معادلات سیاسی نظام اسلامی در تهران را دچار چالش های فراوان بکند.
به عنوامن مثال ، مشکلاتی که در حال حاظر و درآینده نزدیک معادله های سیاسی نظام جمهوری اسلامی ایران را درهم خواهد ریخت موضوع پیمان استراتژیک ،تهران،دمشق و حزب الله لبنان است.
به همين دلیل سپاه و بیت خامنه ایی درحال تجدید نظر و یا به نوعی دادن فرمان به عوامل خود درمنطقه وبخصوص در کشورهای بحرین،عربستان سعودى است .وشاهدیم که در روزهای اخیر بعضی ازاتفاق های مشکوک درشرق کشور پادشاهی سعودی بودیم که طی آن عده ای به تحریک تهران با بلندکردن عکس هایی ازآقای خامنه ای وسید حسن نصرالله وبعضی ازمراجع تقلید ایران شعارهای برعلیه حکومت سعودی سر دادند واین نشانه گر این است که نظام ایران به دلیل ترس از سقوط سوریه و سرایت حتمی ان به ایران، در حال گسترش جو ناامنی و ترور در منطقه است، تا توجهات از ایران و سوریه به دیگر دول معطوف شود.
10 اکتوبر 2011