زیستی کشی عادی است و یا اینکه یک تفکر نژاد پرستانه و ضدیت با فرهنگ و زبان اقلیم عرب اهواز است.
BBC مینویسد
نمایندگان اهواز(خوزستان) معتقدند که انتقاد آب کارون به منطق مرکزی ایران باعث خشک شدن آن می شود
دبیر مجمع نمایندگان خوزستان و نماینده اهواز در مجلس هشتم گفت که در صورت اجرای طرح انتقال آب کارون به نقاط دیگر کشور، “تمام نمایندگان خوزستان استعفا می کنند“.
شریف حسینی دوشنبه ۷ شهریور (۲۹ اوت) در گفتگو با خبرگزاری مهر، با یادآوری وعده رئیس جمهور در مورد اجرا نشدن طرح انتقال آب رودخانه کارون در صورت “رسانه ای نشدن” آن، تاکید کرد که این طرح “همچنان در دستور کار دولت و وزارت نیرو قرار دارد“.
مطابق طرح انتقال آب رودخانه کارون، قرار است آب یکی از سرشاخه های رود کارون در “بهشت آباد” استان چهارمحال و بختیاری به مناطق فلات مرکزی ایران و حوضه رود زاینده رود منتقل شود.
در واکنشی جداگانه به این طرح، دیروز هم بیش از ۶۰ نفر از مدیران مسئول، سردبیران و روزنامه نگاران مطبوعات خوزستان، با صدور بیانیه ای خواستار جلوگیری از اجرای طرح انتقال آب بهشت آباد شده بودند.
شریف حسینی در اظهارات امروز خود در همین زمینه، ابراز عقیده کرده که با اجرای طرح انتقال آب بهشت آباد، “زمین های خوزستان خشک تر می شوند و کشاورزی و صنعت این استان که قطب کشاورزی و صنعت کشور است از بین میرود“.
پیش از این طرح هایی برای انتقال آب کارون به استانهای اصفهان، یزد و کرمان (منطقه رفسنجان) مطرح شده است.
ابراز نگرانی نمایندگان خوزستان در مورد کمبود آب در این استان، دو روز پس از آن صورت گرفته که ۲۲ نماینده آذری زبان مجلس ایران با ارسال نامه ای به هیات رئیسه مجلس هشتم، خواستار پیگیری مشکل خشک شدن دریاچه ارومیه شده بودند.
این نمایندگان که متعلق به سه استان آذربایجان غربی شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل بودند، در این نامه هشدار داده بودند که دولت باید در قبال تبعات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی حاصل از روند خشک شدن دریاچه ارومیه پاسخگو باشد.
این در حالی است که در روزهای گذشته، در اعتراض به آنچه کم کاری دولت در ماجرای خشک شدن دریاچه ارومیه خوانده شده، تجمعاتی در ارومیه صورت گرفته که برخورد نیروهای امنیتی را به دنبال داشته است.
مدافعان پروژه انتقال آب کارون به فلات مرکزی ایران،(مناطق فارس شین) این پروژه را راه حلی برای حل مشکل خشکی رودخانه زاینده رود می دانند که آب آن، از مدتی پیش خشک شده است.
برخی کارشناسان، انتقال آب زاینده رود به استان های دیگر از جمله قم و کرمان را از جمله عوامل موثر در خشک شدن این رودخانه می دانند که شهر اصفهان، دومین شهر بزرگ ایران را سیراب می کرده است.