مانند رژیم ایران و لیبی مشتی مزدور و خائن اعلام کرد، عجب که دیکتاتورها زبان و روش یکسانی برای تهمت زدن و فرار از
حقیقت امر واقعی خود دارند، در حالی که جوانان در خیابانها برای حداقل حقوق مسلم اجتماعی خود خواهان تغییرات هستند، و نظامهای مستبد به جای توجه به امر تغییرات جهانی که اجتناب ناپذیر هستند، انان را خائن و مزدور میخوانند، و بالاتر از ان توقع دارند
که مردم و جوانان کشور مستبد زده، در این دنیای انترنتی و در حال تکامل قرن 21 سر خود را پایین انداخته و خفه خوان بگیرند.
تصاویر ویدیویی دریوتیوب و شبکه های انترنتی خبر از تظاهرات روزهای اخیر مخالفان دولت سوریه را در دمشق نشان میدهد، بی بی سی گزارش میدهد.
در حالی که تلویزیون دولتی سوریه می گوید که مأموران امنیتی تجمع مخالفان دولت را در شهر درعا “متفرق” کرده اند، شاهدان عینی از کشته شدن عده ای از مخالفان خبر می دهند.
تلویزیون سوریه روز جمعه ۱۸ مارس (۲۷ اسفند) اعلام کرد که عده ای “نفوذی” در شهر درعا در جنوب این کشور “هرج و مرج و شورش” به راه انداخته بودند و به اتومبیل ها و اموال مردم خسارت وارد می کردند که مورد تعقیب مأموران پلیس ضد شورش قرار گرفتند.
اما خبرگزاری های بین المللی می گویند که چند هزار تظاهرکننده در این شهر پس از نماز جمعه، شعارهایی در انتقاد از فساد حکومتی و فساد اعضای خانواده بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه و همچنین در ستایش از “آزادی” سر داده اند.
به گزارش تلویزیون دولتی سوریه، معترضان در شهر ساحلی بانیاس در غرب سوریه هم تظاهرات کردند که بدون درگیری خاتمه یافت.
شاهدان عینی به خبرگزاری های بین المللی گفته اند که تعدادی از مخالفان دولت در درعا به وسیله نیروهای دولتی کشته شده اند.
یکی از ساکنان این شهر به خبرگزاری رویترز گفته است که تعداد کشته شدگان ۳ تن بوده اند، اما شاهد عینی دیگری در گفت و گو با خبرگزاری فرانسه از کشته شدن ۴ نفر خبر داده است.
گزارش های تأیید نشده ای هم از تجمع گروهی از مخالفان دولت سوریه در دمشق، پایتخت این کشور، منتشر شده است.
بنا بر این گزارش ها، تجمع کنندگان که خواهان آزادی بیشتر بودند، توسط مأموران دولتی متفرق شدند.
دمشق در طول هفته گذشته شاهد چند تظاهرات اعتراضی بود.
مخالفان دولت در روزهای سه شنبه و چهارشنبه در مقابل ساختمان وزارت کشور سوریه تجمع کردند و خواهان آزادی زندانیان سیاسی شدند.
گروهی از هواداران دولت هم همزمان با تجمع های مخالفان، در محلی نزدیک به تجمع آنها گرد هم می آیند و شعارهایی در دفاع از حکومت سر می دهند.