رژیم سعی در غلو کردن و بزرگ کردن ان است، یک بودجه یک میلیارد تومانی در ماه در اختیار دارد و دارای 80 تا 90 پرسنل
میباشد که در حدود 11 چینی و روسی در میان انان فعال هستند. اکثر این افراد دوره هایی را در اوکراین و چین گذرانده اند، چین یکی از بزرگترین دول دارای به اصطلاح ارتش سایبری است و تقریبا دائم در حال حمله به سایتهای مخالفین رژیم کمونیستی در خارج
است، این کمیته همچنین در صورت امکان خواهان هک و یا دسترسی به سایتهای نظامی و مالی وزارت خانه های دفاع کشورهای غربی است، و حال مقداری از تجارب خود را به قیمت گزاف به یار و قار اقتصادی خود ایران که از جهت شکل و محتوای حکومت
شبیه به هم هستند، میفروشد و ارتش سایبری سپاه در حقیقت توسط چینی ها و اوکرائینی ها بوجود امد. در همین احوال و در پهنه سروصداهای نظام ولایتی ایران پاسدار علی فضلی از نگهبان نظام ایران در سخنرانی اخیر خود حرف از حمله قریب وقوع ارتش سایبری حفاظت سپاه به سایتهای مخالفین حکومت کرد، به سخنان اقای فضلی توجه فرمایید.
سرتیپ علی فضلی، اعلام کرد که یک ارتش سایبری متشکل از متخصصان بسیجی علیه سایت های دشمنان انقلاب اسلامی وارد عمل می شود.
سرتیپ علی فضلی، جانشین رییس سازمان بسیج مستضعفین اعلام کرد که ایران با تشکیل یک ارتش سایبری توسط بسیج به حملۀ سایبری دشمنان پاسخ می دهد.
سردار فضلی با این سخنان ادعا کرد که جنگ سایبری علیه تهدید های خارجی آغاز شده است. وی گفت با توجه به اینکه جنگ بخصوص جنگ سایبری دوطرفه است، بنابراین دفاعی موفق است که با فکر و اندیشه و برنامه همراه باشد.
سرتیپ فضلی بدون مشخص کردن جزئیات و نوع این حملات، افزود که ارتش سایبری بسیج از متخصصانی تشکیل شده است که عمدتاً استادان، دانشجویان و یا مذهبیون بسیجی هستند و بقول وی حتی بسیج خواهران نیز در این برنامه شرکت دارد.
وی درعین حال به همکاری بسیج با سپاه در این زمینه اشاره نمود و موفقیت سپاه در عرصه جنگ سایبری را مدیون همین همکاری دانست.
خبرگزاری فرانسه با اشاره به حملات اخیر سایبری ایران به سایت های “صدای آمریکا” ، “رادیو زمانه” و یا شبکه ارتباطی تویتر، یادآوری می کند که سایت های رسمی ایران مرتباً مورد حمله های رایانه ای قرار دارند.
سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت جمهوری اسلامی ایران، چند روز پیش اعلام کرد که 874 سایت اینترنتی با کمک مالی دشمنان ایران ایجاد شده اند تا به نفع تظاهر کنندگان و علیه حکومت این کشور به فعالیت بپردازند.
در عین حال، ایران در پایان ماه ژانویه از ایجاد یک واحد پلیسی مبارزه با جرایم اینترنتی خبر داده بود.
کنترل پلیسی مورد نظر، فعالیت مخالفان دولت در سایت های اینترنتی و شبکه های اجتماعی اینترنتی مانند فیس بوک و تویتر را در مد نظر دارد.
به نوشته خبرگزاری فرانسه، حکومت ایران اکثر سایت های اطلاعاتی مستقردر خارج از کشور را مسدود کرده است. زیرا به ادعای رهبران ایران گردانندگان این سایت ها با آمریکا و اسراییل همکاری می کنند.