اردوگاه‌های کار اجباری برای اولین‌بار در ایران

By A A نوامبر10,2010

اتنیکی که حد نصاب بیکاری در حدود 60% است، شروع به اذیت و ازار مردم و بویژه جوانان که خواهان ازادی فردی و اجتماعی بیشتری هستند، کرده است، و اعلام کرده که متخلفین!! را به اردوگاه کار اجباری به مانند اردوگاههای شوروی و کره شمالی

میفرستد، یعنی مکانی به نام کهریزک دوم، جایی که از کنترل به دور است و خارج از شهر ها قرار دارد و مسئولین اردوگاهها هر کار که لازم باشد برای اصلاح این جوانان انجام خواهند داد، که شکنجه و تجاوز نهایتا یکی از این روشها خواهد بود.

به گزارشی که از قول مسئولین حکومت و در مطبوعات حکومتی در این باب چاپ شده است، توجه فرمائید.

رئیس مبارزه با مواد مخدر ایران از احداث اولین اردوگاه‌های کار اجباری در ایران خبر داده است. پیش‌تر در سال ۱۳۸۶ نیز، پلیس ایران از احداث بازداشتگاهی به نام«کهریزک» برای نگهداری اراذل و اوباش خبر داده بود.

حسین آبادی، رئیس مبارزه با مواد مخدر ایران به خبرگزاری «ایسنا» گفته است، اولین مجرمانی که قرار است به این اردوگاه‌ها فرستاده شوند، خرده‌فروشان مواد مخدر هستند. این مقام پلیس ایران افزود: «در اين اردوگاه‌ها، خرده‌فروشان مواد مخدر كه توسط پليس دستگير شده‌اند، در سخت‌ترين شرايط ممكن به فعاليت و كار می‌‌پردازند تا هنگام خروج از اين اردوگاه‌ها ديگر سراغ فروش مواد مخدر نروند.»

رئیس مبارزه با مواد مخدر ایران، محل احداث این اردوگاه‌ها را حاشیه شهرهای بزرگ ایران عنوان کرده و گفت در اجرای این طرح با قوه قضاییه، پلیس، سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت هماهنگی صورت گرفته است.

پیش از این در تابستان ۱۳۸۶، پلیس ایران طرحی به نام مبارزه با اراذل و اوباش به اجرا گذاشت. طرحی که در آن، پلیس ایران اراذل و اوباش دستگیر شده را در محلات مختلف تهران به اصطلاح می‌چرخاند و آن‌ها را مورد ضرب و شتم قرار می‌داد. این افراد بعد از چرخانده شدن در محله‌های تهران به بازداشتگاه تازه تاسیسی به نام «کهریزک» که برای نگهداری اراذل و اوباش ساخته شده بود، فرستاده می‌شدند.

بازداشتگاه «کهریزک»، بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته محل نگهداری بسیاری از متعرضان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری بود. در حالی این بازداشت‌گاه در اصل برای نگهداری اراذل و اوباش ساخته شده بود. چهار تن از این بازداشت‌شدگان نیز در کهریزک جان باختند. این بازداشت‌گاه که عمل تجاوز به جوانان در ان به اثبات رسید و پسر رهبر در اداره و دستور عملها رل اساسی را داشت،بعدها به  دستور آیت‌الله خامنه‌ای و تحت فشار افشاگری ها بسته شد.

فعالین حقوق بشر در ایران نگران آن هستند که پلیس جمهوری اسلامی از اردوگاه‌های جدید کار اجباری نیز استفاده‌ای همانند کهریزک کند و منتقدان و مخالفان حاکمیت به این اردوگاه‌ها انتقال یابند.

By A A

Related Post