.
شورای امنیت در تصویب قعطنامه اخیر خود (شماره 1929) تسریع کرد که کشتی هایی که دارای محموله های مشکوک هستند باید توسط ناوهای امریکایی و بعضی دول غربی تفتیش شوند و این امر به دلیل سیاست های مخرب و حمل کالاهای خطرناک توسط کشتی هایی که در تصاحب سپاه هستند، و بارها نام و نشان این صفینه های ابی توسط حفاظت سپاه عوض شده و بر انان نام های خارجی و حتی غربی برای رد گم کردن و فریب جهان گذاشته شده است،، خشم دولت و سپاه پاسداران را دراورده است.
خبرگذاری های جهان و در راس انان نووستی روسیه که دستی در اداره سیاسی و امنیتی ارتش روسیه دارد، اعلام کرد که در حدود 56 ناو و ناوهواپیمابر و کشتی های تدارکاتی امریکایی و انگلیسی در راه تقویت ناوگان امریکا و دیگر دول غربی وارد دریای احمر شده اند،، مقامات دریایی مصری هنگام عبور این ستون عظیم دریایی و ضربتی مجبور به بستن تنگه سوئز
بر روی کشتی های باربری و مسافربری معمولی شدند، تا ار ترافیک بوجود امده در تنگه تصادفی روی ندهد، این ناوگان که هنگام عبور از سوئز چشمگیر بود، اولین بار است که با این بزرگی از زمان حمله به عراق در سال 2003 از کانال میگذرد.
خبرگذاری نووستی اضافه کرد،
ناو هواپيمابر “هري ترومن” به همراه 12 کشتي جنگي متعلق به نيروي دريايي آمريکا وارد درياي احمر شد. اين ناو 90 بالگرد و جنگنده و همچنين 6000 نيرو حمل مي کند.
اين دومين ناو هواپيمابر آمريکاست که در سواحل ايران مستقر مي شود. آمريکا پيش از اين ناو هواپيمابر “آيزنهاور” حامل 68 جنگنده و 4 بالگرد را در منطقه مستقر کرده بود که ظرفيت کامل آن تا 90 جنگنده و تا 6000 خدمه است
ماه گذشته اسرائیل 2 زیر دریایی از نوع دلفین و یک ناو موشک انداز خود را برای مراقبت و تحت نظر گرفتن تحرکات دریایی سپاه پاسداران وارد خلیج کرد، اسرائیل عملیات شناسایی خود را در همکاری با ناوگان پنجم امریکا مستقر در بحرین و بعضی دول عربی خلیج انجام میدهد.
تفتیش کشتی های مشکوک به حمل اسلحه و قطعات مورد استفاده در برنامه های اتمی ایران بر عهده ناوگان پنجم امریکا و نیروی دریایی انگلیس و حمایت احتمالی نیروهای ضربتی فرانسه و المان است..
.