ترک تحصیل جوانان عرب اهوازی(خوزستانی) به دلیل فقر اقتصادی

By A A ژوئن1,2010

بیکاری مزمن و عدم سرمایه گذاری عمدی در اقلیم اهواز از طرف حکومت ایران  به هدف عقب نگه داشتن مردم عرب از پیشرفت های فرهنگی و اجتماعی و پاک سازی قومی ارام ، اثر نامطلوب خود را در مرحله اول بر فرق سر این قشر از جامعه فرود میاورد، که موتور محرکه اینده این مردم است، و به همین جهت رژیم نوک حملات فرهنگی و و ترویج بیکاری را بین انان و

با سرعت ادامه میدهد، و از سوی دیگر با پخش مواد مخدر کشنده اما ارزان در بین این این قشر دست به یک هلوکاست

فرهنگی و اقتصادی زده است، که کمتر از کشتن و اعدام این جوانان نیست. دیروز خبر گذاری فارس برای اولین بار پرده از روی این فاجعه انسانی که زخم ان مدت ها است کهنه شده است، کمی عقب زد.

خبرگزاري فارس: «افت تحصيلي» واژه‌اي است كه چند سال اخير از زبان والدين، معلمان و كارشناسان علوم تربيتي و علوم اجتماعي در خرمشهر و آبادان به گوش مي‌رسد..

در روانشناسي يادگيري، كاهش بازدهي دانش‌آموز يا دانش‌آموزان يك كلاس يا شهر نسبت به حد معيني را افت تحصيلي مي‌گويند كه شامل تجديد شدن، مردودي يا پائين آمدن نمرات، ترك تحصيل قبل از موعد مقرر، تكرار پايه تحصيلي، كيفيت نازل تحصيلات دانش‌آموز است..

عباس مطوری یک شهروند عبادانی گفت: البته فقر نيز يكي ديگر از عوامل بروز افت تحصيلي در دانش‌آموزان است و چون بيشتر مردم محمره( خرمشهر) از وضعيت مالي مطلوبي برخوردار نيستند، شايد افت تحصيلي ميان دانش‌آموزان خرمشهري بيشتر باشد.

سيدجمال مرعشي خاطرنشان كرد: برخي اوقات دانش‌آموز دچار بيماري خاصي نظير ضعف بينايي يا شنوايي بوده و از آن بي‌اطلاع است، آخر كلاس مي‌نشيند و اين بيماري پنهان يا آشكار جسماني باعث بروز افت تحصيلي در آن مي‌شود.

وي افزود: در بسياري از مواقع نيز بي‌انگيزگي عامل مهم فردي در افت تحصيلي است كه انعكاس مشكلات ديگر نظير مشكلات خانوادگي يا اجتماعي است..

وي مشكلات اقتصادي خانواده را عاملي مهم در تحصيل دانش‌آموزان عنوان كرد و اضافه كرد: 90 درصد مشكلات خانوادگي مربوط به فقر مالي و مشكلات اقتصادي است كه مهم‌ترين عامل در خانواده‌هاي فقير خرمشهري بوده و عامل فقر و بيكاري در خانواده‌ها بيداد مي‌كند..

وي گفت: تغذيه ناكافي و خيلي مواقع نبودن فضاي مناسب براي درس خواندن در خانه عامل ديگر افت تحصيلي بوده و ازدحام زياد در كتابخانه‌هاي عمومي شهر در فصل امتحانات بيانگر اين موضوع استwater_karon-300x260-300x195
.

اين كارشناس علوم اجتماعي خاطرنشان كرد: پس از اين دو عامل، به عامل جامعه و مدرسه يا سيستم آموزشي مي‌رسيم، واضح و روشن است كه مشكلات خانواده به عنوان بنيان جامعه به شكل گسترده‌تر در جامعه نمود پيدا مي‌كند.

وي اظهار داشت: آمار 25 درصدي (بخوان 68%) نرخ بيكاري به گفته برخي نمايندگان و مسئولان به روشني بيان مي‌كند كه تا چه اندازه بيكاري و فقر در محمره( خرمشهر) وعبادان( آبادان) وجود دارد

لازم به گفتن است که طبق مطالعات اموزشی و اکادمیک سازمان ملل و سازمان های وابسته در جهان، یکی از عوامل موثر فرار و دوری نوجوانان و جوانان از مدرسه را غیر از معضل اقتصادی ان،، عدم یادگیری این افراد در خواندن و نوشتن به زبان مادری خود دانسته اند، و میگویند، که وقتی با یک زبان قریبه در سر کلاس حاضر میشوند، درک انان و گیرایی مسائل برای دانش اموزان سخت و در بعضی مواقع همراه با عصبانیت است. و با استمرار این وضه غیر عادی دانش اموزان فرار

از کلاس درس را بر ماندن در ان ترجیع میدهند،، و این امر از نظر روانشناسی بالینی و اجتماعی کاملا صادق است..

..

.

.

.

By A A

Related Post