خریداران نفت ایران کاهش و فروش بنزین به رژیم متوقف میشود

By A A مه14,2010

فرمانده هان سپاه تلاش بین المللی زیادی را به کار اداخته اند تا روند محاصره و تحریم را یا متوقف کنند و یا با دادن امتیازاتی به غرب کمتر کنند، به همین دلیل برزیل و ترکیه که در وحله اول به دنبال مصالح اقتصادی خود و غارت بازار ایران هستند و  امتیازات بزرگی در معاملات اقتصادی با ایران، از رژیم گرفته اند، به دنبال میانجیگری بین تهران و غرب هستند، تا

تحریم های کمرشکن اینده منافع انان را تحت تاثیر قرار ندهد، اما امروز امریکا اعلام کرد که بعید به نظر میرسد که میانجیگری برزیل و ترکیه نتیجه بخش باشد، و هشدار داد که نظام تهران به دنبال وقت کشی است و انتظار غرب از رژیم ایران قبول تمامی خواسته های جامعه جهانی در توقف غنی سازی اورانیوم توسط سپاه پاسداران است، امری که امروز

به مانند گذشته احمدی نژاد و دیگر سران نظام ان را قاطعانه رد کرده اند، و بار دیگر با سیاست بازی و قبول میانجیگری دو کشور ترکیه و برزیل در حال وقت خریدن و بازی با دنیا هستند.

رئیس جمهور روسیه اقای مددیوف امروز هم اعلام کرد که سفر لولا سیلیو رئیس جمهور برزیل به ایران برای قانع کردن تهران به قبول خواست شورای امنیت اخرین شانس ایران برای حل معضل اتمی است.

تحريم‌هاي سازمان ملل باعث شده که جمهوري اسلامي در پيدا کردن خريدار براي نفت خود مشکل داشته باشد. از شمار خريداران کاسته شده و رژيم تهران نفت مازاد را در کشتي‌‌هاي نفت‌کش انبار کرده‌است.

به گزارش راديو آلمان، رژيم ايران هر چه بيشتر با اين مشکل رو به رو مي‌شود که براي نفت خام خود خريداري بيابد.

بر اساس ارزيابي آژانس بين‌المللي انرژي (IEA)، از اواخر ماه مارس (اوايل فروردين) تا اوايل ماه مه (اواسط ارديبهشت) شمار تانکرهاي شناور ايران دو برابر شده‌اند. اين تانکرها 24 تا 30 ميليون بشکه نفت را در خود ذخيره کرده‌اند.

روزنامه “فاينانشيال تايمز آلمان” مي‌نويسد که بسياري از مشتريان نفت ايران قراردادهاي خود را فسخ کرده‌اند. چين نيز که جزو مهم‌ترين خريداران نفت ايران محسوب مي‌شد، از ميزان واردات نفت ايراني خود کاسته است.

رژيم ايران در شرايط بسيار دشوار اقتصادي به سر مي‌برد. بسياري شرکت‌هاي بزرگ نفتي به دليل تحريم‌هاي سازمان ملل و آمريکا، به ارسال بنزين به ايران خاتمه داده‌اند، از جمله شرکت‌هاي شل، ويتول، ترافيگورا، ريلاينس، لاک‌اويل و گلن‌کور.

از نظر کارشناسان آژانس بين‌المللي انرژي، «کاهش مشتريان نفتي ايران مي‌تواند براي ايران مشکلات بسياري بيافريند؛ به ويژه که ايران با متورم شدن انبارهاي نفتي رو به رو است».

 

By A A

Related Post