کاهش روابط تجاری و در صورت عدم تمکین دولت امارات به قطع مناسبات بازرگانی با ان کشور را کرد، کسی که از روابط و ضوابط رانت خواری و فساد درون حاکمیت ایران خبر نداشته باشد، تصور میکند که این افاضات دارای پایه و اساس است
و انان قادر به این کارند که مثل حقیقت شلیک گلوله به پای خود است ، اما حقیقت امراین است که سپاه تمام تلاش خود را میکند که از کم شدن سطح تجارت با دبی که منبع سود شگرف برای انان و اقازاده های انان است، جلوگیری کند.
تحریم شرکت ها و بانک های ایرانی در امارات از 2 سال پیش اغاز شد و کم کم اعتبارات بانکهای اماراتی به شرکتهای ایرانی و تابع سپاه به حد ناچیزی رسید، در طول این مدت دولت احمدی نژاد و سفارت انان در ابوظبی تلاش گسترده ایی را برای تحکیم و لغو این محدودیت های بانکی به عمل اوردند، ولی بی نتیجه بود، امسال هم بیش از 400 شرکت ایرانی و اکثرا
وابسته به سپاه در دبی ورشکسته شدند و مالکین انان مجبور به ترک امارات شده، زیرا چنانکه گفته شد بانک ها قادر به تامین وام و یا اعتبار برای تجار ایرانی نبوده اند، در سفر وزیر خارجه امارات و وزیر بازرگانی ان کشور به تهران مقامات دولتی بارها از دولت امارات برای کمک و برداشتن این تحریم ها سخن گفتند، اما به دلیل تحریم بین المللی و ادامه برنامه های مشکوک اتمی و خواست شورای امنیت سازمان ملل، تحریم ها و بایکوت های شرکت های وابسته به سپاه ادامه یافت، پلیس دبی هم به خوبی اگاه است که شرکت های وابسته به دستگاههای امنیتی غیر از تجارت، دست در کارهای امنیتی و مخرب را هم در برنامه خود دارند.
اما ظاهرا بازی و عصبانیت فرمانده هان سپاه از جایی دیگری اب میخورد، جایی که رژیم تهران خود را دلسوز فلسطینی ها و مردم مظلوم عرب منطقه جا میزند و مطبوعات و تلویزیون های ماهواره ایی خود را برای این دغل تبلیغاتی به کار گرفته است،، از سرکوب و خفه کردن بیش از 5 ملیون عرب اهوازی ابایی ندارد و به وضوح دروغ این نظام را در حمایت از مردم عرب فلسطین نشان میدهد، چرا که اگر خواهان ازادی فلسطیی ها بود، مردم عرب کشور خود را قتل و عام نمیکرد و از دادن حد اقل ازادی به انان ابایی نداشت،، بله عصبانیت فرمانده هان سپاه از افشای ماهیت ضد عرب این نظام است.
نمایندگان پارلمان ایران در واکنش به اظهارات وزیر خارجه امارات در مورد جزایر سه گانه مورد منازعه بین دو کشور خواستار کاهش سطح روابط با امارات متحده عربی شدند. شیخ عبدالله بن زاید اخیرا اعلام کرده بود که ایران جزایر سه گانه را اشغال کرده است. این اظهارات با واکنش تند مقامات جمهوری اسلامی ایران مواجه شد و کاردار سفارت این کشور در تهران نیز به وزارت خارجه احضار شده بود. ایران ” امارات ودیگر کشورهای دوست وهمسایه ” را تهدید کرده است که از تکرارچنین اظهاراتی خودداری کنند. پایگاه اینترنتی تلوزیون ” پرس تی وی ” وابسته به صدا وسیمای دولتی ایران روز دوشنبه 3-5-2010 به نقل از زهره الهیان عضو کمسیون امنیت ملی درپارلمان این کشورنوشته است هرچند که واکنش ایران ” سریع ومحکم ” بود اما ” شاید کافی نباشد. او گفت :” پارلمان به زودی تشکیل جلسه خواهد داد تا در زمینه کاهش سطح روابط با ایران تصمیم بگیرد .” وی تاکید کرد که ” ایران بزرگترین شریک تجاری امارات در منطقه به شمارمی آید و مسئولان اماراتی نتیجه مطرح کردن چنین ادعاهای بی اساس را خواهند دید.” ایران درسال 1971 به دنبال خروج نیروهای بریتانیایی ازجزیره های طنب کوچک ، طنب بزرگ و ابوموسی درنزدیکی تنگه هرمز آنها را تحت نفوذ خود درآورد و تاکید کرد که مالکیت این جزیره ها از نظر تاریخی به ایران بازمی گردد. ایران هیچ حقی برای مالکیت امارات متحده عربی بر جزایرمذکور قائل نیست و از بررسی مساله در دادگاه بین المللی سرباز می زند. این جزیره ها به دلیل نزدیکی به تنگه هرمز و اشراف بر حرکت کشتی های تجاری از اهمیت استراتژیک برخوردار هستند و کشف منابع نفتی در این منطقه بر اهمیت آنها افزوده است.