مخالفت اپوزیسیون سوریه با هرگونه مذاکره با رژیم پیش از استعفای بشار اسد

By A A ژانویه30,2012

مورد ان به هر شکلی دمشق را از کوتاه امدن در برابر خواستهای مردم و خشونت بیشتر ترقیب میکند، بخصوص که امروز، بله امروز مسکو در پشت سر رژیم سوریه لنگر انداخته است، البته رژیم ایران هم هست، اما مسکو حق وتو در شورای امنیت دارد و قوانین بین المللی را فلج کند، اما مسکو یک چیز را فراموش نکرده و چنانکه در لیبی مزه ان را کشید اما درس نگرفت، و ان این است که دیر و یا زود سوریه و نظامش سقوط خواهد کرد و پس از ان چه جوابی برای مردم سوریه که با سلاح و سیاست وتوی خود در شورای امنیت، شریک جرم نظلم بشار اسد شده است، ایا کمی نباید دور اندیش باشد، هر جقدر هم که منافع در سوریه داشته باشد، اگر در کنار مردم قرار نگیرد بمانند دیگر منافعش در کشورهای عربی، همه منافع را در کشورهای عربی از دست خواهد داد. خبرگزاری ار اف ای فرانسه مینویسد
از نظر برهان غلیون، رئیس شورای ملی سوریه، اگر مسکو واقعاً خواهان حل بحران سوریه از راه های مسالمت آمیز است باید بپذیرد که کناره گیری بشار اسد امری الزامی است چرا که قاتل مردم سوریه نمی تواند آن ملت را در گذار به سوی دموکراسی رهبری کند.
برهان غلیونبا قاطعیت اعلام کرد، رئیس شورای ملی سوریه، امروز تأکید کرد که تا زمانی که بشار اسد، رئیس جمهوری این کشور، از قدرت کناره گیری نکرده است مذاکره ای با رژیم در کار نخواهد بود.
برهان غلیون در واکنش به بیانیۀ امروز وزارت امورخارجۀ روسیه مبنی بر موافقت رژیم سوریه با انجام گفتگوهای غیر رسمی با اپوزیسیون در مسکو، گفت استعفای بشار اسد شرط هر گونه مذاکره برای گذار به یک دولت دموکراتیک در سوریه است.
برهان غلیون افزود پافشاری روسیه برای نگه داشتن بشار اسد در قدرت “واقع گریزی” است.
از نظر رئیس شورای ملی سوریه، اگر مسکو واقعاً خواهان حل بحران سوریه از راه های مسالمت آمیز است باید بپذیرد که کناره گیری بشار اسد امری الزامی است چرا که قاتل ملتی نمی تواند آن ملت را در گذار به سوی دموکراسی رهبری کند.
رئیس شورای ملی سوریه در عین حال ابراز اطمینان کرد که مذاکرات فردا در شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد سوریه با موفقیت همراه خواهد بود.
قرار است که موضوع سوریه و طرح دول عربی و روسیه برای سوریه در شورای امنیت در روز سه شنبه فردا،  به مذاکره گذاشته شود، بسیاری از کارسناسان ان روز را روز گرمی برای شورای امنیت خواهد بود.
روسیه که از متحدان دیرین سوریه است از پشتیبانی از قطعنامه ای که به وسیلۀ کشورهای اروپائی و اتحادیۀ عرب به شورای امنیت سازمان ملل ارائه شده است خودداری کرده است. در این قطعنامه از بشار اسد خواسته شده است که قدرت را به یکی از معاونان خود بسپارد.
مسکو نیز به نوبۀ خود قطعنامه ای را پیشنهاد کرده است که در آن اپوزیسیون و رژیم سوریه به یکسان مسئول خونریزی ها معرفی شده اند. دیدگاهی که غربی ها و اکثر دول عربی با آن مخالفند.
قرار است وزیران امورخارجۀ فرانسه و انگلیس برای پشتیبانی از قطعنامۀ پیشنهادی اروپا و اتحادیۀ عرب در نشست فردا (سه شنبه) در شورای امنیت سازمان ملل در نیویورک شرکت کنند.

By A A

Related Post