شبکه های دیگری در کویت هستند که برای رژیم ایران جاسوسی و خبر چینی میکنند و این نشان از ان میدهد که فعالیت این هسته های
مخرب کار امروز و دیروز نبوده، و کما گفته شد و در تحقیقات از دستگیر شدگان بدست امد از فردای انقلاب اسلامی خمینی و بوجود امدن سپاه پاسداران و سازمان تبلیغات اسلامی مرتبط به وزارت اطلاعات و سپاه قدس، شروع به اعزام نیرو در قالب تاجر و سرمایه
گذار به دول خلیجی کردند، همین وضع در مورد بحرین و امارات متحده نیز صدق میکند، و هجوم سپاه در عین کسب درامد برای فعالیت های خارجی خود و ارسال پول از این طریق به حزب الله لبنان، حماس، جهاد اسلامی، شیعیان وابسته به سپاه قدس در پاکستان،
حوثی ها در یمن، و همچنین به نقاط مختلف افریقا مثل سودان،گامبیا،سنگال و نیجریه که تماما مسلمان نشین نیز است،از اهداف سپاه قدس و بیت خامنه ایی برای ایجاد گروه ها و شبکه های جاسوسی متکی به ایران بود تا در موقع ضروری از انان استفاده کرده و بتواند نفوذ سیاسی و نظامی خود را به دیگر کشورها گسترش داده و در مواقع لازم با این کارت های سیاه و مخرب امتیاز از غرب برای قبول ابرقدرتی خود بگیرد.
اوج دخالت های مخرب نظام تهران در کشورهای عضو شورای همکاری خلیج به حدی است که مقامات امنیتی این کشورها برای جلوگیری از تنش بیش از حد، از افشای تمام مواد و برنامه های این هسته های بمب گذار و جاسوس جلوگیری کردند، اما سکوت در
مقابل این تهدیدات را دیگر جایز نمد انند و اولین قدم برای تنبیه رژیم ایران را قطع کامل روابط سیاسی میدانند و بر این نکته تاکید میکنند که تحمل خرابکاری های سپاه پاسداران که به بیش از 30 سال میرسد،دیگر برای دولت های منطقه قابل تحمل نیست و باید قاطعانه با انان مبارزه کرد، که انقطاع تمامی روابط دیپلماتیک،اقتصادی، فرهنگی و نفتی از اهم موارد امروز دول خلیجی است.
منابع مطبوعاتی درکویت اعلام کردند، چهار دیپلمات ایرانی دیگر را به اتهام ارتباط با شبکه های جاسوسی وابسته به سپاه پاسداران جمهوری اسلامی اخراج می کند. این تحول در حالی رخ می دهد که پیش از این دولت کویت از سه دیپلمات ایرانی به همین اتهام خواسته بود خاک خود را ترک کنند. مقام های کویتی هفته گذشته از کشف و ضبط هشت شبکه جاسوسی وابسته به سپاه پاسداران
جمهوری اسلامی خبر دادند. روزنامه “السیاسیه ” چاپ کویت در شماره جمعه 8-4-2011 خود نوشت وزارت امور خارجه این کشور به کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران ابلاغ کرد چهار دیپلمات دیگر به دلیل ارتباط با فعالیت های جاسوسی باید هرچه سریعتر خاک کویت را ترک کنند. دو هفته پیش دستگاه قضایی کویت سه تن از اعضای یک شبکه جاسوسی که گفته می شود به جمع آوری اطلاعات از پایگاه های نظامی کویتی و خارجی می پرداخت به اعدام محکوم کرد.
در بخش دیگری از گزارش امده است که یک مقام بلند پایه دیپلماتیک خلیجی گفته است که گام بعدی شورای همکاری در صورت ادامه دخالت ها و تهدیدهای ایران، قطع روابط دیپلماسی، اقتصادی و نفتی با این کشور است.
بر این پایه تمام سفارتخانه های ایران در شش کشور عضو شورای همکاری بسته می شوند و هزاران ایرانی که در این کشورها مشغول به کار هستند، اخراج خواهند شد. این اقدام به این دلیل است که به گفته این منبع دیپلماتیک، در میان ایرانیان مقیم در کشورهای خلیجی تعداد زیادی جاسوس و خبرچین وجود دارد.
“السیاسه” به نقل از این منبع افزوده است که هسته های حزب الله لبنان و حتی بعضی از فلسطینی های وابسته به جهاد اسلامی که به عنوان ابزار عملی در دست سپاه پاسداران ایران نظام ایران هستند، نقش مهمی در فعالیت های مخرب که با امنیت ملی کشورهای خلیجی در ارتباط است، ایفا می کنند.
از سوی دیگر خالد سلیمان الجارالله مدیرکل وزارت امور خارجه کویت به سفرای پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد پنجشنبه خبر داد که کشورش از این پس در تمام قطعنامه ها چه در شورای امنیت و چه در مجمع عمومی سازمان ملل علیه ایران رای خواهد داد.
این مقام بلند پایه اضافه کرد که روند ادامه روابط سیاسی دول عضو شورای همکاری خلیج عربی با تهران در سایه ایی از شک و ابهام قرار گرفته است و فکر قطع روابط با ایران در تمام سطوح اکنون وارد مرحله اصلی مباحث شده است.